|
Причина првиот состанок да е и последен |
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Автор | |
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prv sostanok i da stanam slavna zasto zena mu gi dovela tie od "Cheaters"i me videle site na TV...koj e pogreota
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ama on moleclivo bara da go podrzis vo negovite nameri ...kako bi mozela da odbies vakov pogled ? Svarno greota.
|
|
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znaci on ne moze da se soochi so problemite,tuku najlesno mu e da bega od niv...znaci ne mi treba...
|
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znaci on u stvari pravi bekstvo od histericnata mu zena
|
|
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako se pojavi zena mu i priredi histericna drama...i jas togas sfatam deka e zenet
|
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Si se raduvame kako na nova gumena igracka.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
првиот состанок поминува прекрасно
е тука е заебот |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Obavzno naracuvam riba so sto poveke sitni koski i na prviot znak deka se davi, odma ja otkacuvam
|
|
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako padne teskiot kristalen luster od restoranot vrz nego i go ubie...znaci ne trebalo da bideme zaedno
|
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekoja pricina da prv sotanok bide posleden e glupa do daska
no pricinata koja se dere- so nebil do boga posleden? e krucijalna |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Колку ме направи сега љубопитна....
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas kolku pati
si vikam keski prviot sostanok da mi bil posleden oti pricinta ja okriv pokasno |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako bez nekoja pricina prviot sostanok e i posleden
a mozno e so e togas vazna pricinata???? vazna e sudbinata |
|
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако нема хемија и флуид, нема за што да зсе зборува, просто не оди и крај.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |