|
Ќе има ли некојпат Македонија ТАТКО на НАЦИЈАТА ? |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | ||
mikeg
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 305 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe ne si igrajte igracka so dravata
|
||
Паланчански
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Duduk! Доцниш со советот. Скоро пет години државата ја води МАЈМУН. Или мислиш на следните избори??? |
||
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ma ,..kakvi,...kako go vikash,....
tuku,...tatko,..( i ochuv),...ke i bide samo,..i edinstveno ,..grchka,....tolku ja dupi,....i ja vrti ,....shto vekje ne znam kako izdrzuva,...a i normalno e,...tatkoto da si go krsti,...deteto,...( jasno,...so "dogovor" so ,...kumot),... |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako prodolzi so vakvo vodenje na drzavata za nekolku 15-20godini koa ke podostari gurevski komotno moze da go nosi ovoj epitet!!
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Барајте ја мајката на нацијата додека е време. Таткото сам ќе дојде по неа. А, тој и не и е баш потребен на нацијата. Бил расипник и затоа не се јавува.
|
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sto se zapnale tatko pa tatko. Tatko mozje da bide sekoj, a majka e samo edna i zatoa ta se grizji za svojot porod, a tatkoto za toa vreme bara druga zjenka. Zatoa ajde da barame majka na nacijata za da ni ja bide drzjavata.
|
||
|
||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сигурен ли си дека баш сега ни е неопходен некој жител од ЗОО-то?.
И дека нешто ...сигурно ќе се промени со тоа???
|
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
Duduk
Сениор Регистриран: 11.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas apsolutno se slozuvam so tebe !! Cekaj...uste podobro, da trkneme do zoloska i da odbereme eden majmun da ni ja vodi drzavata.Dobro,da ne se zalazuvame, ne deka tamu ke go najdeme tokmu onoj Darvinoviot,ama ako nisto drugo barem si lichat . Taka nema da bideme primorani da barame nekoj predok na Aleksandar,tokmu naprotiv,ke go stavime tatkoto licno da ni ja vodi drzavata kon "promiseland". Sepak majmunot e tatko na site tatkovci ,pa duri i na edna takva istorijska licnost kako Aleksandar... Site pred ZOO !! |
||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Shto ste se fatile za tatkoto, na nacijata i trebe majka i toa majka domakinka.
|
||
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa kakva e dora\ kje mine i ko tatko
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Паланчански
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не се бара мајка, туку татко.
|
||
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
uzi izbor|
dora bakojani majka miki maus godzila pumba shrek ja sum za pumba |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se soglasuvam, si imame tatkovci, sto se borele i ginele za nas!
|
||
Паланчански
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Татко на нацијата може да биде некој од предците на Александар Македонски. Овие сегашниве се само негови пра пра пра пра пра........... пра пра внуци.
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |