![]() |
|
Естетска операција на нос |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Автор | |
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
и јас би сакала...не е толку опасен ама би сакала да е малку по мал
|
|
![]() |
|
704 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 6 |
И колку чини една операција на носот?
![]() ![]() |
|
Најдобри луѓе се оние што спрема себе се најстроги и кои на другите им го простуваат.
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Za otokot ne grizi se...normalno e toa...
![]() |
|
![]() |
|
pami123 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 10.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 11 |
a dali znaes koj doktor ja pravel i kade? mene me operirase d-r lidija dubrovska na klinika,dali nekoj ima slusnato za nea nesto? jas sum sega vo faza na oporavuvanje denes mi go izvadija gipsot i sega nosam samo flaster,a mnogu mi e otecen nosot.
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Znam deka na nashata klinika za
korektivna i estetska hirurgija se pravat takvi operacii mnogu uspeshno. I mislam deka se mnogu poevtini otkolku vo stranstvo.Dr.Tudzarova e zakon |
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
правеше една другарка, немаше некои поголеми проблеми, мораше да го пази од ладно и уште некои ситници, мене лично ми се допадна како излезе...
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
pami123 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 10.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 11 |
me interesiraat razni iskustva nekoj sto pravel operacija na nos znaci od estetski pricini
Изменето од mamma - 23.Јуни.2008 во 18:51 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |