IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Здравје > Медицина
  Активни теми Активни теми RSS - Естетска операција на нос
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Естетска операција на нос

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12
Автор
Порака Обратен редослед
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Статус: Офлајн
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2008 во 16:42
и јас би сакала...не е толку опасен ама би сакала да е малку по мал
Кон врв
704 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Август.2008
Поени: 6
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај 704 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2008 во 16:16
И колку чини една операција на носот?
Најдобри луѓе се оние што спрема себе се најстроги и кои на другите им го простуваат.
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јуни.2008 во 15:29
Za otokot ne grizi se...normalno e toa...намигнување

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
pami123 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 10.Февруари.2008
Поени: 11
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pami123 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јуни.2008 во 14:57
a dali znaes koj doktor ja pravel i kade?   mene me operirase d-r lidija dubrovska na klinika,dali nekoj ima slusnato za nea nesto? jas sum sega vo faza na oporavuvanje denes mi go izvadija gipsot i sega nosam samo flaster,a mnogu mi e otecen nosot.
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јуни.2008 во 00:32
Znam deka na nashata klinika za
korektivna i estetska hirurgija se
pravat takvi operacii mnogu uspeshno.
I mislam deka se mnogu poevtini otkolku
vo stranstvo.Dr.Tudzarova e zakon

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јуни.2008 во 00:02
правеше една другарка, немаше некои поголеми проблеми, мораше да го пази од ладно и уште некои ситници, мене лично ми се допадна како излезе...
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
pami123 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 10.Февруари.2008
Поени: 11
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pami123 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јуни.2008 во 18:37
me interesiraat razni iskustva nekoj sto pravel operacija na nos znaci od estetski pricini

Изменето од mamma - 23.Јуни.2008 во 18:51
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.