![]() |
|
СМУГС д-р Панче Караѓозов |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Автор | |
Ennche2 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 03.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Хехе. Фала најмногу !
![]() ![]() Значи има можност да имам супер класен ? ![]() ![]() Фаала најмногу! ![]() Некако ми паѓа камен од срце ![]() |
|
I tried to fail, but i failed to fail
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Ич да не му ја плашиш има шанси класен да ти биде еден мој пријател-срце од човек и омилен професор ![]() Ти учи си редовно и да не му се секираш, па како ке завршиш ние ке стасаме за протезички ![]() ![]() Нека ми ти е со среќа, тоа е добар занат. |
|
![]() |
|
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
од коментариве шо ги прочитав заклучив дека било како средно исто
![]() ![]() |
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
ма не е верувај
![]() ![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Ennche2 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 03.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 6 |
ahaha
![]() pa velat ne bilo teshko..ali aj ![]() |
|
I tried to fail, but i failed to fail
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
аууууууу да не кажувам за зубарите некој ќе ме замрази
![]() не е страшно,не е тешко само некој нерв повеќе од време на време добро е да се има... праксата на забари е во училишните лаборатории ама тоа од втора година ![]() ![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Мене ми имаат речено дека не е многу тешко...
Има по некоја незгодна професорКА...да не и спомнувам име... Кога ќе ги запознаеш ќе речеш...абе кај дојдов јас ![]() ![]() ![]() Ќе одите на пракса... Ќе бидете секогаш под будното око на некој исфрустриран проф...ништо страшно ![]() ![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
Paa procitav nekoj komentar...
![]() ![]() Tuku da ve prasham. Jas od septemvri ke bidam prva godina vo Panche i se zapishav zaben tehnicar. Mozee malku da mi pomognete, da mi kazhete lesnoo teshkoo profesori ova ona, bidejki doagam od Gevgelija i ne sum naj informirana ![]() Odnapred blagodaram ![]() |
|
![]() |
|
Ecy0 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 03.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 43 |
Многу шо ќе ги прашам кај..они викаат во медицинско...
Имам случај со другарка,што не може да ја поднесе хемијата и биологијата,а сепак се запишува во Панче,и само поради што татко и има врски... А пример јас,ги обожавам наведените предмети,и се е кај мене ОК,али дали ќе ме примат незнам,бидејќи се повеќе тоа училиште е преполнето со дечишта на кои татковците имаат врски,па влегуваат таму,наместо деца што стварно сакаат да го учат тоа... ![]() |
|
• Come as you are, as you were
As I want you to be As a trend, as a friend, as an old enemy Take your time, hurry up The choice is yours, don't be late. Come As You |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Za da mozesh da odberesh,treba i da gi ispolnish kriteriumi.Zarem ako srednoto obrazovanie e zdolzitelno ,toa im dava za pravo da ne gi pochituvaat pravilata za upis vo ova uchilishte. Zelbata e edno , a moznostite i kapacitetot se sosema drugo. Zoshto ovie uchenici shto protestiraat ne sakaat da polagaat priemen ispit koj odsekogash postoel ??? Po koj osnov tie smetaat deka se privilegirani vo odnos na site prethodni??? |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
по логика на нештата кога некого тераш задолжително да се запише во средно тогаш треба да се дозволи да се запишат онаму каде што сакаат.
и во Прилеп се полагаа приемни на фармација и фискултурна гимназија зашто имаше многу кандидати,само на Албанциве веројатно никој не им кажува дека и Македонците полагаат приемни испити ![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Како и во секое едно школо, се запишува кој може и кој успее а Не кој вистински сака и треба.
Умреа тие времиња кога некој што вистина ја сака медицината-одел да се запише во тоа школо. Затоа после здравството е полно со аматери, квази доктори и медицински персонал. |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Незнам какво е денес, но на времето беше тешко, владееше дисциплина и навистина се учеше, иако и тогаш се знаеше “кој е кој“, т.е. чие дете ќе го наследи татка си во професијата.
Се примаа само одлични ученици. А денес? Судејќи по учениците кои ги гледам околу Фуфо, тешко дека има нешто од “старата школа“ кога ученичките не смееја да имаат ни подолги нокти, а камоли лакирани. Се знаело како треба да изгледа и да се однесува иден здравствен работник. А тек ова што го прават околу уписов, па тоа е катастрофа. Законот важи за сите и сметам дека на тоа “ЈО“-не треба да се одговори со “ПО“ туку амлку поригорозно и категорично. Не може постојано да се прават отстапки во име на некое само наводно-малцинство кое е всушност мнозинство. Еден ден на сите ќе ни треба не дај Боже лекарска грижа, неможе мене да ме лечи некојси таму.... ![]() Изменето од maria_magdalena - 03.Јули.2009 во 17:56 |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
goodman_91 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 26.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 28 |
За тешко, тешко е, вистина, но дека е едно од најдобрите на Балканот, помина тоа време. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |