![]() |
|
Велосипедизам |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | ||
Pavaroti ![]() Сениор ![]() Експерто нумеро 2 Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 441 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
По нивни форуми пишува дека рамот е od GIANT, цената на велосипедот е околу 30000 денари па не е баш така ефтин а ако е некоја позната марка за тие пари се добива полоша опрема. Многу ти благодарам на одговорот. |
||
![]() |
||
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
|
Иако повеќе од 6 години не сум ни помислил да седнам на велосипед,од она што го гледам не е лошо барем за начинот на кој јас возев велосипед.Зборувам по однос на класата на schimano-то и truvativ-от.Со таков рам сум немал искуство.Мене кога би ме прашал GIANT до крај... И на крај како во се така и тука парите кажуваат колку нешто е добро. |
||
![]() |
||
Pavaroti ![]() Сениор ![]() Експерто нумеро 2 Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 441 |
|
Сакам да купам велосипед „CAPRIOLO“ па дали некој имал искуство со оваа фирма на велосипеди
Ова е тоа уствари http://bike.capriolo.com/bicikle/komodo-0 Изменето од Pavaroti - 06.Јануари.2011 во 17:41 |
||
![]() |
||
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
|
Еве за кој и сака да знае повеќе за случувањата кај нас во
велосипедизамот...страна на еден скопски велосипедски клуб Секоја чест за дечките...оти пред се имаат ентузијазам ![]() http://www.energi-cycling.com/ |
||
![]() |
||
BiBi_G ![]() Сениор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
|
Слики има на друго место...сакав да ставам и овде ама некако не баш ми оди постирање слики од мојот компјутер овде на форумов ![]() ![]() |
||
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
||
![]() |
||
|
Кога Армстронг на FB си молчи од 14.7....ќе си ќутам и ја
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
|
![]() Endi Shlek valjda uste pcue... ![]() |
||
![]() |
||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
|
Tolku od Lens, pukna denes...
|
||
![]() |
||
|
Инаку...од вчера започна TOUR DE FRANCE...Go Armstrong GO!!!
Негов цитат од пред 1 час :That was S-T-R-E-S-S-F-U-L!! Managed to make it to the finish in one piece. Amazing how much more intense the TdF is vs any other race.
![]() |
||
![]() |
||
|
Иако слики нема....барем овде...познавам неколку луѓе кои отидоа...одлична тура...како и секоја година со прекрасни слики и пејсажи надополнети со убави бели облаци...
|
||
![]() |
||
BiBi_G ![]() Сениор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
|
Утре, недела 06.06.2010... еднодневна рекреативна тура... Маврово-Лазарополе-Тресонче-Селце-Галичник-Маврово посакајте ми издржливост, психички се спремам( кондициониот дел мислам дека ми е на завидно ниво)... како и да е, се надевам дека во понеделник ќе залепам и ја една фотка вака со раце у вис и окез на лице за да се пофалам од потфатот... ![]() |
||
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
Ајзел го освои Гент-Вевелгем
![]() Фаворитите пред трката Том Бонен и Фабијан Канцелара, заедно со актуелниот шампион Едвалд Боасон Хаген не успеаја да останат со главната група на Шерпенберг, првото од 16-те искачувања во вториот дел од трката. "Да бидам искрен, не очекував многу од оваа трка и многумина се изненадени од овој резултат. Имав среќа, но и направив исправна одлука што не учествував на Е-3 Харелбеке трката пред овој викенд. Бев одморен и во добра форма, но победата ја донесоа моите колеги Мат Гос и Хајден Роулстон", вели Ајзел. |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
Кројцигер со одличен триумф на Трката околу Романдија
![]() Шпанецот Оскар Фреире победи на неделната 150.5 километри долга петта етапа, додека Кројцигер заврши во главната група за да победи на трката со 18 секунди предност пред Русинот Владимир Карпец, додека трет беше Естонецот Реин Тарамае со 25 секунди заостанување. "Трката околу Романдија беше мојата прва цел оваа сезона, а втората цел е уште поголема - Тур де Франс. Сега ќе се обидам да ја одбранам титулата на Трката околу Швајцарија и да го предводам Ликвигас тимот заедно со Винченцо Нибали на Тур де Франс. Секако дека моите амбиции се да бидам на подиумот на таа трка, но не знам дали имам доволно квалитет како Мигуел Индураин или Ленс Армстронг", вели Кројцигер. Тој заврши само како 13. на својата прва Тур де Франс минатата година, а повторно нема да стартува на Џиро Д'Италија следната недела, каде што тимот ќе го предводи Иван Басо. |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
bcka ![]() Нов член ![]() Регистриран: 06.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4 |
|
![]() Pred se cestitki za razvojot na planinskiot velosepedizam i treba da prerasne vo tradicija i da se odrzuva sto e mozno poveke pati vo godinata na razlicni lokacii niz ovaa nasa mala zemja koja sto gi ima site tie uslovi za odrazuvanje na ovoj sport.inaku jas prv pat sega doznavam za planinskiot velosepedizam koj sto za mene e dosta vozbudliv i sakam da bidam del od tie natprevari i druzenja pa zato ve mola dokolku znaete nekoi od klubovite da me upatite.Uste ednas cestitki za ovoj sport |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |