|
Обама ја поддржа Грција?! |
Внеси реплика | страница <1234 7> |
Автор | ||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa ,zarem ne sme?,...obama e u ,...centarot,..i se okolu nego,...
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да се вратевте на темата?! |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ostaj go bratot,...flexibilien si e,..on ,...!
|
||
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jok jas mrazam samo crnci, indijanci, zolti i rasisti
ami ako se zgodni crnki, indijanki, zoltki i rasistki???
|
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jok jas mrazam samo crnci, indijanci, zolti i rasisti |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
auuu,...chudo edno,..makedoncive za se gi bivalo,...pa i za tolkuvanje na vnatreshnite priliki vo amerika,...samo,..za doma ne gi biva ni za,....
|
||
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sad se ushte ne se spremni da imaat pretsedatel afroamerikanec....ke se pokaze ova na esen ..
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kolku sto crncite vo Amerika pred eden vek gi provociraa belcite
tolku i nie ja provocirame Grcija
majmunu eden caparski
|
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...anakin... ti rasist... .... a gledash li kosharka... zar nba e zambija... ili namibija.... aj ne zezaj... ne mi e simpaticen oti ne ne saka nas... inaku zasluzil da bide pretsedatel... |
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
САД не запира со обидите да ја внесе Македонија во НАТО до 9 јули
Американскиот Стејт Департмент не запира со обидите да ја внесе Македонија во НАТО до 9 јули, годинава, објави денеска грчкиот весник “Македонија“. Специјалниот посредник на ООН во спорот за името меѓу Атина и Скопје, Метју Нимиц, јасно покажа дека политичката состојба во Македонија не е проблем за продолжување на процедурата за наоѓање на решение за спорот. Иако самиот Нимиц тврди дека не е подложен на притисок од американскиот Стејт Департмент и дека нема рокови за решавање на спорот, сепак се' покажува дека крајната цел е да биде најдено решение пред 9 јули, кога Албанија и Хрватска ќе потпишат протокол за присоединување кон НАТО“, се вели во текстот. Грчкиот весник пишува дека се очекува по 20 јуни Нимиц да ги посети Атина и Скопје. Повикувајќи се на дипломатски извори изданието посочува дека не се отфрла можноста за време на посетите посредникот на ООН, да извади на маса нов предлог за име. “Кондолиза Рајс пак побара средба со грчкиот министер за надворешни работи, Дора Бакојани, на 24 јуни во Берлин“, се вели во текстот. Ova namerno go iskopirav zatoa sto otkoga se pocnati pregovorite za imeto 90% od izvestaite na nasite novinari se citiranje na Grcki mediumi. Ova onaka samo kolku da se znae deka i izjavata na Obama e citiranje na Grcki mediumi. So sto uste ednas sakam da ja potenciram sposobnosta i mokta na naseto novinarstvo. |
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ti izgleda starno si,..fiks,...samo se ,..smeesh,..,...
|
||
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од moira - 16.Јуни.2008 во 12:58 |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kako bese ona tvojata i korava kokoska.... |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ma ne treba da si prepameten
da ne svatis deka nemoze crnec use da e pretsedatel na Amerika sto godini se malku a i treba da pretstavuva USA vo svetot so crnci da ne se tie ne e toa be ZAMBIJA |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Внеси реплика | страница <1234 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |