|
ПЕИ |
Внеси реплика | страница <1234 15> |
Автор | |||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
za da doznaeme
kolku si makedonka |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
svoja na svoeto
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 106 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
zasto me prasuvas toa??? |
|||
svoja na svoeto
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
vo pravo si...makedonka-muslimanka e kategorija koj ne drzi mesto! ima makedonci pravoslavni, ima makedonci katolici, verojatno i protestanti i soznam sto no nemoze i nema makedonci muslimani! |
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
torbeshko
da te prasam za pocekot mazena si??????? |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
nepostoi makedonka muslimanka
takva kategorija e neodrzliva zatoa so ne e dovolno samo toa ime za da bides makedonka treba da sakam pred se makedonci a muslimanka da toa veruvam- saka muslimani |
|||
|
|||
svoja na svoeto
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
C C C C C |
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ISTI SME .... ... ti si MAkedonka muslimanka a jas Makedonec hristijanin .... ISTO ........
|
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
torbesi?????????
neznaat so se a pred se se muslimani ja izgubile smisla za nacijata |
|||
|
|||
svoja na svoeto
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
DA BE BATE...KE SI PEAM PAS KAKO STO SAKAM, A MOZE I VO RITAMOT NA PEI! TOA TI E DEMOKRATSKO PRAVO;) |
|||
svoja na svoeto
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
DA OSTANAA TORBESI...I ZASEKOGAS KE BIDAT! |
|||
svoja na svoeto
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
KOJ BARA TOJ I KE SI DOBIE |
|||
nedopirliviot
Сениор Регистриран: 26.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 220 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Торбешите, си останаа........торбеши..
|
|||
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
i so bidna so torbesite
im dadoa li nacija
im gi iscrtaa li granicite za drzavata?
|
|||
apce
|
|||
nedopirliviot
Сениор Регистриран: 26.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 220 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
novace, па стварно си интересен.своја на свое си е своја на свое, а ти дај нешто твое. Удри како знаеш, па нели е демократија? Затоа активирај ја контролата и терај. Според условите на теренот давај и навигација. Изменето од nedopirliviot - 08.Јуни.2008 во 21:39 |
|||
Внеси реплика | страница <1234 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |