|
Русија ќе застане со цврста нога на Балка |
Внеси реплика | страница <1234 19> |
Автор | ||
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тука си во право.... |
||
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
||
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нивната политика е погана... Тие не се тука од љубов, туку само од корист... Во 2001 да не не сакаа случајно, што мислиш??? Па тука они ја измислија фразата "прекумерна употреба на сила"... Се сеќаваш дека дојдоа и ги спасија терористите од Арачиново (иако беа опколени)и ги преместија на друго место... а тогаш сите ќе беа фатени немаа каде да бегаат... Па и овој Охридски договор е нивно масло и којзнае уште што не ќе ни смислат...
|
||
Zajcef
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како мислиш?
|
||
|
||
DelijaSkopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Помошта од САД ќе ја платиме дупло повеќе...
|
||
Zajcef
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нема проблем јас не ја напаѓам Русија(сосем спротивното) но досега само САД и Турција ни понудија помош(која ни е многу потребна)-доколку Русија ни понуди помош радо би ја прифатиле ама проблемот е што не нуди помош....Јас исто сметам дека треба да се ориентираме кон Русија ама Русија баш и не не сака како што гледам...... Изменето од Zajcef - 20.Јуни.2008 во 13:23 |
||
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
miroslav ..... probelm ..... da ..... sekoagas i sekomu koj ne psue protiv svoite BRACA.... a za zal , toa ne se nitu rimo - katolicite a uste pomalku musliaminite ...... ne znam i ne mi e jasno , OD STO SE SRAMITE? ... PRIVILEGIJA I GOLEMA CEST E DA E COVEK SLOVEN soloven e vozvisenstvo ..... ne e voopsto ponizuvanje .... GORDOST E DA SE BIDE SLOVEN ... erich maria remark ........ na zapadot nisto novo ......
Изменето од moira - 20.Јуни.2008 во 03:36 |
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мирослав мислам дека ги знаеш правилата на подфорумот. Почитувај ги!!! Поздрав |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
to STALINGRAD
Изменето од moira - 20.Јуни.2008 во 03:18 |
||
DelijaSkopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добро така е... Но јас мислам дека, ако е веќе потребно да се наслониме на некоја велесила, подобро е тоа да го направиме со Русија, а не со насилничките САД... |
||
Zajcef
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас мислам дека нема врска на која вера припаѓаат доколку луѓето сакаат да ни помогнат ние треба да ја прифатиме таа помош....Бидеќи се виде ,,добрината,, на нашите ,,браќа,, еве грците и бугарите се ем христијани ем православни па не само што не ни помагаат туку и не уназадуваат!А на крајот на краиштата тие ни нудат политичка а не верска помош......
|
||
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добра вечер, Од попладнево ке се дружиме и на овој подфорум и затоа сакам да ве замолам да ги прочитате Правилата на подфорумот СВЕТ и да се приджувате до нив. И ве молам без оффтопици! Благодарам! |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
f**k,...rusia!
taa ne moze ni doma da si "stoi",...a ,ne pak ,...na "gosti",...kaj i da e,.. |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
DelijaSkopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Таквите Македонци кои не си го сакаат православието земете си ги за во МЕКА... Или нека одат кај Папата... XXLL... Тие не се оние вистинските... |
||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Внеси реплика | страница <1234 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |