|
Што мислите за списанието СВЕТ? |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe sto ocekuvate od praznoglava koja karierata ja gradi preku krevetot i golite snimki... Da imala malce povekje pamet, ke napravela top kariera bez da se eksponira na takov nacin... e sega saka dopolnitelno da si ja podigne slavata i da istreska nekoja zelena... gospod da cuva od praznoglavi...
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како можеле само да пишуваат такви работи за ТОШЕ?
Нека се засрамат сите до еден таму. Дури и починат па не го оставаат на мира, па пишуваат се и сешто само за да им се зголеми тиражот. Е сега дефинитивно ќе им опадне. Човекот е починат бре луѓе, алоооо кај ви отиде почитта???? Само да го употребите неговото име на каков и да е начин, а не ви е гајле колку луѓе само со тоа можете да повредите. Срам да ви е. |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да zamislena,ние сме свесни дека тоа е жолт печат,дека во него се филуваат работите и од комарац се прави магарац,ама да се дозволи да се извалка името на Тоше,за потоа да се вадат дека текстот е преземен од хрватско списание ....за мене е непростливо.
Овој пат мислам со нивната бескрупулозност самите си забија еден незаборавен автогол. Нека им служи на чест,доколку можат да се пофалат дека ја поседуваат!!! |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Најновиот број на СВЕТ.......
овојпат Душко Миќиќ ... ги претера границите...
дури и на невкусноста....така да се валка името на покојниот Тоше...
....СРАМОТА.....!!!
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЖУТА ШТАМПА
ВИСТИНА ??? АМА ДОБРО СПИСАНИЕ ЗА ПЕРЕЊЕ МОЗОК ... ТРЧИ Л'ЖИ |
|
defma
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
шаренило, а тоа привлекува
|
|
zaljubena izgubena
Група Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 79 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
spisanieto e za nigde,jas ne mozham da go chitam...novinarite se sadisti...a najglupa strana e definitivno onaa za TOP oblecheni za nedelata.majko moja.a pogotovo koga monsi e komentatorot.isus neka brani i neka chuva
|
|
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зависи кога - како...ама нема што да мислам се е измислено
не ми се допаѓа |
|
maestro13
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
што мислиме за списанието свет?!
ептен глупо, досадно и петпарачко списание (а кошта 30 и нешто денари) и нема ништо освен личности кои немаат каде да се појават, па ја користат оваа можност |
|
~Foxy_Lady~
Нов член Регистриран: 08.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
колку е само ТОЧНО! |
|
~Foxy_Lady~
Нов член Регистриран: 08.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
свет? - за луѓе шо нема шо да праат супер алтернатива за губење време (бескорисно потрошено наравно), али за некој со повеќе мозок... сликовница
|
|
WhizKid
Група Регистриран: 13.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 82 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не ми е јасно зошто од толку паметни интернационални весници како National Geographic Magazine, Total Film на нашиве им текнало да се посветат за македонско изздание на вакво г....
|
|
Tonchie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Поискрен од Мона Лиза Регистриран: 02.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 290 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ихаа летово фуче од цицки на сите страни. Го обожавам
Инаку има една рап група од Белград и тие имаат песна за списанието. Изменето од la fille - 10.Август.2008 во 22:20 |
|
Немам потпис, ама имам профил на YouTube
|
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |