|
Бош муабети на тема поезија |
Внеси реплика | страница <1234 11> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pozdrav
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
super babicka
Сениор Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 348 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
posle nekolku meseci so keif sednav da ve pozdravam i da vidam sto se slucuva na mojot omilen forum i ete bas tuka ke zavrsam so eden zbor;RAZOCARUVANJE.nema tema kaj sto nema navredi jas se izvinuvam no nekoj saka da go unisti forumov ili ima pregolema sloboda vo izrazuvanje,vulgarnosti i navredi kolku sakas i ke gi najdes vo koja bilo postavena tema.licen stav e edno ,replika drugo no so usul sto velat starite bez razlika dali se raboti za politika,filosofija,poezija,ljubov,mediumski licnosti,emisii...ne blagodaram...vremeto ke go pominuvam samo na idividi a po nekogas ke svratam da vidam dali se tuka moite favoriti /primetiv mi gi nema/. pozdrav
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Iskreno se nadevam.....
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....ИМА ДА РАБОТИ КАКО СААТ....РЕКОЛ ROBERT BOSCH ВО ЕДНА ПРИЛИКА...!!!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PO SEVO OVA ...GLEDAM DEKA NI BOSH MUABETI NEMO\ZAT DA SE PRAVAT BEZ NAVREDI.TEMATA JA ZATVARAM.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
poezija se pisuva na tema
poezija apce a ovde se bosh muabeti bosh bosh najbosh neznam so e, zaso mora da ima prepukuvanje vo bosh muabeti e ova stvarno smesno |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sto uboo si pisuevte poezija
i so vi bidna
a da ga ripnete karanje
pa direkno na tepanje
|
|
apce
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova voopsto ne mi lici na bosh muabeti
nego na placenje i zalopojki so e be so ova tema |
|
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...mamma, jebesh li mu mater, ama ja te branev tebe koa mislevme deka e poezijata na majstrorche namenata za tebe i koa beshe povredena ti...i sho dobiv jas koa go napadnav nego zaradi tebe, bezrezervno zasho preterueshe on so svojata namera da ocrni nekogo...ban od tebe...kako da zaboraam ziti sve...bashka sho e po vtor put, ne mi beshe jasno ich, ali nekoi raboti se takvi...nejasni... |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
haos e stvoren da bide prv posle nego dojdoa drugite bogovi kako ZEVS HERA ATINA POSEJDON nikoj nemoze da svtori haos nikoj ne e pogolem bog o ONTARIJO TOP SHOP REKLAMIRANJETO FALUSNO E PREGOLEMO I za BOGOVITE |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se pojavija POETI na bosh muabeti o prekrasno Изменето од anakin - 24.Мај.2008 во 17:45 |
|
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj sega da ve vidam....tuka
Kritikuvajte,sovetuvajte pastirajte,editirajte,falete, zalete se, no ne se navreduvajte.Не бришам ништо тука освен ако некој не претера......енд тенк ју вери мач neli bese ova poentata na temavazosto togas opomeni |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Well,...mislam deka preteruvash,no temava e bosh,i zatoa ke pominam preku ova tvoe mislenje bez komentar,patem...za sekakvi prashanja imash LP,jas sum sekogash dostapna
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...prvo prashaj si go mentorot, tvoj na poezija, dal ke ti dozvoli...koj sho ja vodi temava nazalost ima tri moderatora temava od koi ne sum siguren deka ja vodat pravilno, ali za sekoj sluchaj on ke ti kaze sho da praish i kogo da banirash i sho da podelelite...mislam na drugar ti Anakin...posho e mnogu sposoben on...ali da stvori haos...
|
|
Внеси реплика | страница <1234 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |