|
Доцнење на месечен циклус... |
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Автор | |
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i ti li dojde
|
|
vivi
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
naslovot kazuva deka ..docni,
...a toa ne zbnachi deka nema ...da ti dojde,...de! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
vivi1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kuti pa ti nezarekuvaj
|
|
vivi
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ne ti kasni... |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
vivi1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
belja rabota
|
|
vivi
|
|
Moni18
Нов член Регистриран: 03.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa da pocnav pred 3-4 meseci i me faka golema panika zatoa sto sekoj mesec mi docni po nekolku dena, a decko mi vika deka nema pricina za somnevanje.I zatoa se resiv da pisam tuka za sovet.Sepak fala ti mnogu
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako relativno brzo si pocnala so odnosi neka ne te cudi, kaj poveketo e taka. Ke se sredi so tek na vreme. Sepak i toa e promena na teloto.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Moni18
Нов член Регистриран: 03.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdravo...
Imam eden problem i ve molam za pomos.Otkako pocnav da imam seksualni odnosi ciklusot mi kasni 2-3 a nekogas i po 7 dena i toa mi predizvikuva golemi problemi i mi sozdava panika.Od sto moze da bide toa?Dali ima nekoi hormonski poremetuvanja ve molam pomognete mi. Odnapred blagodarna |
|
Storm2
Сениор Регистриран: 07.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 432 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neredoven menstrualen ciklus
------------------------------------------- Ako menstrualniot ciklus e premnogu KRATOK, vkupno samo 24 namesto 28 dena,na primer,toa znaci deka licnosta REDOVNO KONZUMIRANJE na EKSTREMNA HRANA kako MESO,JAJCA,MLECNI PRODUKTI,RAFINIRANA SOL vo PRODUKTI i slicno. Ako ciklusot e PODOLG od prosecniot, vo traenje od 32 do 35 dena PRICINITELOT na ovaa sostojba e REDOVNOTO KONZUMIRANJE na HRANA od DRUGIOT EKTREMEN TIP,kako sto e RAFINIRANIOT SEKER,SLADOLEDOT,BEZALKOHOLNI GAZIRANI PIJALOCI,KAFE,MLEKO,premnogu OVOSJE i OVOSNI SOKOVI, ALKOHOL itn. 2te sostojbi moze da se korigiraat so Makrobioticka rastitelna hrana,zitarki,zelencuk itn. videte vo "PRIRODNO LECENJE MAKROBIOTIKOM",Michio Kushi |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Примолут-Нор таблети обично препишуваат гинеколозите за задоцнет циклус, се пијат неколку дена (околу 5-6) па потоа се чека...
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Подобро трудна отколку болна.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nekome nedoagja menzis nekome pamet , , sekoj e po neso falicen , neli? no znam deka ti nemas problemi so toa, za da nedojde treba tuka rabota mori Изменето од anakin - 25.Јуни.2008 во 08:09 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ooooooo i tebe da ne ti kasnipa si znaes
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
GLUVARCE
so be srpski |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |