IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Филм
  Активни теми Активни теми RSS - Како да го најдам филмот?!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Како да го најдам филмот?!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234>
Автор
Порака Обратен редослед
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2009 во 09:54
Da ne ja ima nekoj 7 sezona od 24 casa....збунетост
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
Кон врв
Tony Clifton Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Септември.2008
Поени: 292
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tony Clifton Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2009 во 01:25
i jas bi sakal da go gleam
Кон врв
dimigor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Ноември.2009
Поени: 102
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dimigor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2009 во 13:44
Дали некој мозе да ми каже дали го гледал и каде можам да го најдам филмот A name is a name,на исландски режисер кој е за македонија и за спорот со Грција? Еве го трејлерот:
A name is a name MACEDONIA
Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2009 во 20:05
Originally posted by bounty_hunter bounty_hunter напиша:

Originally posted by BisernA BisernA напиша:

Originally posted by ZoraNaSlobodata ZoraNaSlobodata напиша:

еден филм, што го имам само еднаш гледано... на МТВ1... го гледав кога бев мала, и е прилично детски филм... во филмов, има еден град, и сите мораат да молчат... и во една зима доаѓа една жена со некојаси музичка кутија, се сместува кај едни деца... или оди кај нив... не знам баш... и на крајот сите во една црква пеат, весели и насмеани...

му текнува на некого ??

Леле колку е јак,со полицијата за тишина?Леле и јас сакам да знам како се вика ,некој ако му текнува ?

а почнува така што даваат едно езеро, магла,... и таа жената излегува од чамец..... а на крајот пеат луѓево во црквата... и мислам дека додека молчеа, градов како темен да беше, облачен цело време.... дејството е сместено во 17-18век.... и не знам баш дали имаше полиција ???

ne znam dali e so policija. znam deka ima zabrana za peenje vo cel grad i nikoj ne smee da pee. na kraj devojceto mislam deka ke zapee vo crkvata i site ke se setat na starite dobri vreminja koga imalo muzika...

na zalost ne znam kako se vika.

дааааааааа лелелееееееее како ти текнааааа
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tony Clifton Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2009 во 03:54
ete ti go filmot shto go barashe alo
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tony Clifton Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2009 во 01:05
Originally posted by bounty_hunter bounty_hunter напиша:

Ima eden film ne znam kako se vika...

So najmizerniot hotel vo Velika Britanija e. Samo dvajca-trojca vraboteni ima, a eden kup gosti im idat. Gazdata i recepcioner raboti i kuvar i se sto treba. Celo vreme frki se desavaat. Na krajot znam deka site gosti v hodnik ke povrakaat. Najdobar komedija sto go imam gledano. Na kanal5 go gledav.

Ako nekoj mi tekne za koj film stanuva zbor, ve molam pisete odma.
Кон врв
Ивона02 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Септември.2009
Поени: 1149
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ивона02 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Декември.2009 во 02:24
vo vidoteka mozebi go ima
Кон врв
Anarchy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Регистриран: 19.Март.2009
Поени: 6676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2009 во 04:14
Ima eden film ne znam kako se vika...

So najmizerniot hotel vo Velika Britanija e. Samo dvajca-trojca vraboteni ima, a eden kup gosti im idat. Gazdata i recepcioner raboti i kuvar i se sto treba. Celo vreme frki se desavaat. Na krajot znam deka site gosti v hodnik ke povrakaat. Najdobar komedija sto go imam gledano. Na kanal5 go gledav.

Ako nekoj mi tekne za koj film stanuva zbor, ve molam pisete odma.
Кон врв
Anarchy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Регистриран: 19.Март.2009
Поени: 6676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2009 во 01:56

еден филм, што го имам само еднаш гледано... на МТВ1... го гледав кога бев мала, и е прилично детски филм... во филмов, има еден град, и сите мораат да молчат... и во една зима доаѓа една жена со некојаси музичка кутија, се сместува кај едни деца... или оди кај нив... не знам баш... и на крајот сите во една црква пеат, весели и насмеани...

му текнува на некого ??

Леле колку е јак,со полицијата за тишина?Леле и јас сакам да знам како се вика ,некој ако му текнува ?

а почнува така што даваат едно езеро, магла,... и таа жената излегува од чамец..... а на крајот пеат луѓево во црквата... и мислам дека додека молчеа, градов како темен да беше, облачен цело време.... дејството е сместено во 17-18век.... и не знам баш дали имаше полиција ???

ne znam dali e so policija. znam deka ima zabrana za peenje vo cel grad i nikoj ne smee da pee. na kraj devojceto mislam deka ke zapee vo crkvata i site ke se setat na starite dobri vreminja koga imalo muzika...

na zalost ne znam kako se vika.

Изменето од bounty_hunter - 03.Април.2009 во 01:57
Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Февруари.2009 во 21:54

му текнува на некого ??

Кон врв
Evenstar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Регистриран: 09.Јули.2007
Поени: 3388
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Февруари.2009 во 19:26
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

eden film odamna go imam gledano....Hipi stil. se raboti za bend sostaven od maski i slucajno naogjaat pejacka koja zapea vo prodavnica ili ne znam kade tocno. ja zimaat i stanuvat poznat bend. patuvaat sekade so svoeto kombe. devojkata se zasakuva so eden od bendot ama pravi soobrakajka i go gubi glasot..mislam deka imeto na filmot bese nesto-zivot na trkala....ama ne sum najsigurna....Help!

не ми е познат филмов....
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Февруари.2009 во 00:43
Анакин не е тој тага мислам хаос на тркала се викаше,.,...

Изменето од blueprayer - 27.Февруари.2009 во 00:43
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
ZoraNaSlobodata Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јуни.2008
Поени: 3392
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoraNaSlobodata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2009 во 01:01

му текнува на некого ??

За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2009 во 21:58
The Clash
ono nema bas devojka no bend ima definitivno голема%20насмевка
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.