|
На кој час најмногу тресевте глупости? |
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Автор | ||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Isto.. so biznis ke bese toa be..ccc.. |
||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
na biznis
kakov profesor takvi ucenici |
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
debar_girl
Нов член Регистриран: 05.Мај.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
mama miaaaa>..............
|
||
debar_girl
Нов член Регистриран: 05.Мај.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kaj nas casovite pominuvaat....no coment posebno makedonski .... Eden den go vidovme nastavnikot kaj so faka ribi na ezero pa da vi kazam cela godina covekot si go vikaat PLASHKA...hehe
|
||
mama miaaaa>..............
|
||
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е ок де, важно сакам да кажам атеистите се по пријатни од комунистите. Брза, ти машко или женско си? - Нај нормално си прашувам. Поздрав! И извини на толку глупо поставеното прашање. |
||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Oooo sekogas profesorot po istorija me brkase, oti mnogu mu zborev na cas a i tresev gluposti... Kolku pato pomnam ke udrese so rakata po klupa i ke pocnese da mi vika..... Izlagaj nadvor, i poveke ne sakam da te vidam...
|
||
THEPRINCESS
Сениор Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne tresev mnogu gluposti na casevite, ama imase eden mnooogu glup profesor i na negovite casevi tresenjeto gluposti bese zadolzitelno, ne za drugo tuku za da mu parirame.
|
||
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
na skoro site
|
||
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Освен ако не си фатил период од таа идеологија, па сега и ти да ме убедуваш дека е супер.
Тоа зависи од возраста.! |
||
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ништо не разбрав од она што си ми ги пишал, иако можеби си атеист, пробај ако учиш нешто на некој стар професор или наставник да го убедуваш дека е лош комунизмот, па после кажи ми.!
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ddarko?,..odi be malku ,..nasamo bidi si!,...a, vekje si otishol ,..gledam .
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Посебно со тие што живееле во комунистичко време, убедувајте ги дека комунизмот е лош, па ќе видете тогаш објаснувања и атеистички убедувања!
|
||
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
На досаден час само се расправај со наставник и тоа оди се контра неговите ставови!!! Јако е.!
|
||
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |