IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Вероисповед
  Активни теми Активни теми RSS - Големите очекувања...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Големите очекувања...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12
Автор
Порака Обратен редослед
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2008 во 21:04
Originally posted by zidarski zidarski напиша:

Поттикнат од неодамнешното прашање на еден член на форумот дали да остане тука или да замине, како и од постојаните конфликти кои постојат во оваа тема, бев инспириран да го отворам ова прашање... -aко не му се допаѓа среќен му пат.
Се надевам дека ќе добијам личен и многу искрен одговор од сите активни членови и се надевам дека тоа ќе допринесе за подобро меѓусебно разбирање. -и јас исто
Кои се причините за да доаѓате на овој под-форум и какви се вашите очекувања од него? -доаѓам прво за да прочитам нешто што ете јас можеби не го знам а исто така и за да разменам мислење со некого..во последно време повеќе читам отколку што пишувам.
Односно - што е тоа што ве води секој пат кога ќе го вклучите компјутерот да се логирате тука и со каква надеж влегувате во таа "авантура"... што очекувате да извлечете како лична корист на крајот од вашиот престој? -ако веќе сум читала сакам да излезам од овде со некое ново знаење кое претходно сум го немала и кое ке биде објаснето и појаснето со многу факти и докази.
Дали успевате да го постигнете тоа - дали вашите причини наоѓаат оправдување тука, и дали вашите очекувања се исполнети...? -па делумно да..уште да сватат членовите дека ова е форум и дека тука споделуваме мислења а не водиме борби.јас на почетокот исто како и некој други реагирав ама сватив дека овде никој не може со ништо да се убеди а и не треба да се убедува.
Навистина се надевам на искрени одговори, без непотребна шминка и дотерување - чист, јасен, едноставен одговор. -Најискрено кажано, овде сме да споделиме знаења и да прераскажеме што знаеме,а не да се караме, вадиме очи и слично. Апел од мене до членовите кои се често во овој подфорум-нека ви биде подфорумов како час а темите како лекции....споделувајте знаења и разговарајте околу тие работи што не се согласувате, а не да се карате.
Со почит,
Зидарски-почит и до тебе Зидарскиголемо%20гушкање

Изменето од blueprayer - 20.Април.2008 во 21:06
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
zidarski Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 17.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4385
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zidarski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2008 во 20:56
Поттикнат од неодамнешното прашање на еден член на форумот дали да остане тука или да замине, како и од постојаните конфликти кои постојат во оваа тема, бев инспириран да го отворам ова прашање... Се надевам дека ќе добијам личен и многу искрен одговор од сите активни членови и се надевам дека тоа ќе допринесе за подобро меѓусебно разбирање.
Кои се причините за да доаѓате на овој под-форум и какви се вашите очекувања од него?
Односно - што е тоа што ве води секој пат кога ќе го вклучите компјутерот да се логирате тука и со каква надеж влегувате во таа "авантура"... што очекувате да извлечете како лична корист на крајот од вашиот престој?
Дали успевате да го постигнете тоа - дали вашите причини наоѓаат оправдување тука, и дали вашите очекувања се исполнети...?
Навистина се надевам на искрени одговори, без непотребна шминка и дотерување - чист, јасен, едноставен одговор.
Со почит,
Зидарски

Изменето од zidarski - 20.Април.2008 во 20:57
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.