![]() |
|
Кујната на БАБА МИ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 6> |
Автор | |
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Едната баба многу ја биваше во кујна, ептен мастрафи знаеше, другата слабо. Ама јас мислам дека ќе ги надминам и двете на нивни години.
![]() |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Баба ми знаеше да направи најубава каша...најубав кромидарник...најубав качамак...најубава пита...
Од како умре таа немам вкусено таква храна... ![]() |
|
![]() |
|
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Баба ми прави најубави јуфки потпечени во рерна.......ммммммм..... |
|
МИР со сите
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
да знае... ама нема пробано...... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
мммм...баба ми правеше топеница(знае некој што е тоа???)
нели бабите најубаво готват ![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
ednata baba gi pravse najubavite vanilici koi nekogas gi imam probano...a drugata najubaviot zelnik.....eh samo koga ke mi tekne
![]() ![]() ![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Каква само пита правеше баба ми леле неверојатно,требаше да и спомнам само и наредното утро ќе станеше во 5 и до 9 се готово и ќе ми речеше-Ајде станувај да јадеме,ќе се излади питето биро.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
исто..... тоа ти се вика да се знае која куќа мрсно јаде ![]() ![]() и често ми се случува, да не одам дома после школо, туку да одам кај баба да јадам па дома да си дојдам..... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Мајка ми поќе прај и поќе ја бива.
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
najubava pita pravese. majka mi preubava tegnata praj ama baba mi zelnik praese najubav so znam....
![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Какви колачи со шербет прави....мммммм од едно може паметот да ти се зашекериса
![]() |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
sweetpoison ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2009 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 434 |
vikaat kaj baba jadenjeto bilo najslatko...baba mi ko drugite babi pola shishe zejtin u edna mandza stava, ama sto da se prai, toa sto e najkaloricno najdobro shmeka
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
cafe ![]() Група ![]() Регистриран: 29.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 85 |
eee da bese sega ziva i zdrava baba mi.
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
мојава не ја бива за манџи............ама соленки,месено лепче,зелник,јуфки,пита,јајчаник........да незнаеш колку ти е доста
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |