|
Кој знае да сака повеќе, мажите или женит |
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Автор | |
Sveto
Група Регистриран: 14.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 90 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da, definitvno nie, mazite!!!
bidejki nie sme tie koi celo vreme obrnuvame vnimanie na sprotivniot pol |
|
Probaj se vo zivotot, no na krajot izberi go najdobroto...
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DEFINITIVNO MAZITE
|
|
KING35
Сениор shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
karamandi
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zavisi vo kakva situacija sekoj ke se najde nema tuka da moze da si kaze nikoj ne sakam ili nema da ja sakam vremeto si pokazuva koj znae kolku da saka nema razlika pomegju dvata pola mislam
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toj-taa sto znae poumesno da se preprava
|
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zavisi od partnerite a nema da bide loso i dvajcata
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
krajot go krasi deloto
|
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nikogash ljubovta nemoze da se sporedi so pari,dzabe mu na nekoj pari,kola,stan,kuka,ako neznae i ne umee da saka.ne se soglasuvam so toa deka so pari ke dokaze,mada za zal na deneshninava mladite dozvoluvaat parite da go vrtat svetot,mislat deka ako nekoj ima pari ima se,za dzabe mi e nekoj so pari,da mi kupuva se i seshto,ako nemam pocit od nego,ako nesmeam da izlezam nikade sama,ako za se i seshto ljubomori......i milioni drugi raboti koi so pari ne se kupuvaat.
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toj sto ima poise pari. Preoga vednas na delo i dokazuva.
|
|
defma
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Потполно се согласувам со ENIGMA, и мажите и жените сакаат,кој повеќе зависи од ситуацијата во која се наоѓаат и начинот на кој тоа го искажуваат.
|
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaat da sakaat i mazite i zenite,samo pokazuvanjeto i iskazuvanjeto na ljubovta e sosema razlicna kaj dvata pola.vazno da ima ljubov a nacinot na koj se pokazuva ke se vidi.sekoja sitnica sekoj gest na sakanata osoba ke i pokaze deka tuka ima ljubov.a dali poveke mazite ili zenite individualno e.vo nekoja vrska mazot poveke saka,vo druga zena,tuka nema sporedba.
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zabegan... Znae, znae... Samo toj so skolo znae zosto saka... Изменето од Neptun74 - 14.Ноември.2008 во 04:49 |
|
DeepBlue
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тој шо има поише школо. Кај знае неписмен да сака ?
|
|
mmomirovski
Сениор Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Точно. |
|
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |