|
Што ви иде? |
Внеси реплика | страница <1234 86> |
Автор | ||
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
edna pesna jas da zapeam...
|
||
vivi
|
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Повели, светот е до оградава.. а после..провалија
Изменето од evangeline - 22.Март.2017 во 13:51 |
||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13942 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
,,,pa isprati razglednica koga ke pristignesh tamu,,, ,,, |
||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
||
bond....james b
Сениор Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nishto ne mi ide, ako ja ne otidam do....tamu.
|
||
You live only ONCE!
|
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да отидам на крајот на светот
|
||
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mi ide da spakuvam alistata i da fatam avionot...
|
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ми иде да си пукнам...Од смеење
|
||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...да ја пуштам песнава на цел глас, па да се развикам и јас
|
||
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ми иде да се спакувам и уште денес да тргнам... |
||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Затоа што со тој сос е смногу,многу повкусни него ли со кечап.. Ми иде да заминам на море на еден ден..
|
||
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Од кај знаеш дека тој сос би го избрала? Во моментов ми иде да си го спакувам куферот и да избегам.. Ама кога ќе ми текне дека има уште еден месец, ми иде да полудам
|
||
||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да го фрлам таблетов...
Како успеав да задремам,и на оние предлози од фејсбук за додај пријател да стиснам. Па барем женско да беше... |
||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ми иде да отидам, да купам и да и пратам на Ева crispy strips со сос од лук пикантни |
||
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ми иде да го Омар. Добро бе, кај се спомнува сега ова а а а а? Им кажуваш на тие што немаат KFC во радиус од 200км ццц Ќе си умрам гладна..
|
||
||
Внеси реплика | страница <1234 86> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |