![]() |
|
Што мислите за Кака? |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Автор | |
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Најдобриот фудбалер на светот според ФИФА, Рикардо Кака, за првпат стана татко, откако неговата сопруга Каролине му роди машко дете, Лука Селико Леите. Новороденчето е високо 51 сантиметар и тешко 3,59 килограми и е во одлична здравствена состојба, соопштија од болницата во Сао Пауло.
- Постигнав многу во мојата кариера, но ништо не може да се спореди со чувството да се стане татко. Фудбалот е мојата страст, но со првиот допир на Лука, всушност, ја почувствував вистинската смисла на животот - изјави пресреќниот Кака. Каролине Селико и Кака се заедно уште тинејџерските денови, а во брак стапија на 23 декември 2005 година во Сао Пауло, каде што беа и фудбалските почетоци на бразилскиот суперстар. Кака, кој заздравува од операцијата на коленото, важи за екстремно религиозен човек. За тоа говорат и прославите на неговите голови во кои со десната рака покажува кон небото во знак на благодарност кон Бога. Притоа во повеќе наврати има изјавено дека бил горд на својата невиност се додека не стапил во брак, што уште повеќе говори за неговата посветеност на религијата. Негова омилена музика е госпелот, а омилена книга му е библијата. Во 2003 година потпиша за Милан, а ланската сезона го предводеше до титулата во Лигата на шампионите. За "росонерите" има постигнато 54 голови во 164 натпревари.**********izvor: vest.com.mk |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
bla bla ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 421 |
Добар си беше порано, после поприми од тоа педерите околу него, па почна да паѓа ко буљаш некој и да праи драми по терен
|
|
![]() |
|
crashoveride ![]() Нов член ![]() Регистриран: 25.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Добар е ама игра у срање тим
![]() |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
a kao ti imas
![]() ![]() ![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
D-e-K-i ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 23.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 14 |
pojma nema
|
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
NAJDFOBAR MOMAK MEGU FUDBALERITE,KLASA DECKO...SEKOJA MAJKA SANJA ZA SIN ILI ZET KO KAKA
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
kaka e,....sranje!!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
jana_kaka ![]() Нов член ![]() Регистриран: 01.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9 |
da da stvarno ne e za frlajne
![]() |
|
![]() |
|
jana_kaka ![]() Нов член ![]() Регистриран: 01.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9 |
zlaticko moe najslatko....mwa simply the best
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Zaspana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
taka SEKA te poddrzuvam... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Zaspana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
AC MILAN ne go dava KAKA....Najdobar.........
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
ne samo sto e dobar fudbaler i ne e za frlanje
|
![]() |
|
DA
![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
|
![]() |
|
kaka e najdobar a i: happy bitthday
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |