IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - САРКОЗИ- ГРЦИТЕ МИ НАПИШАА КНИГА.....
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

САРКОЗИ- ГРЦИТЕ МИ НАПИШАА КНИГА.....

Внеси реплика Внеси реплика страница  <123>
Автор
Порака Обратен редослед
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Статус: Офлајн
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 15:15
Originally posted by Red`Black Red`Black напиша:

ne znam zs cel francuski narod go izbira tokmu nego za President

neli tie se poglupi od nego ili sto
sega samo sto ne ni odgovara na nas
odma sarkozy e glup pijanica
ncncn

нешто како тебе да ти одговара???изненадување

и апсолутно не си во право.....и пред неговата поддршка за Грците не ми се допаѓаше....се гледа дека има сопствени фрустрации....повеќе ми личи на некој џет сетер....голема%20насмевка
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
Red`Black Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 25.Јули.2007
Поени: 845
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Red`Black Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 14:53
ne znam zs cel francuski narod go izbira tokmu nego za President

neli tie se poglupi od nego ili sto
sega samo sto ne ni odgovara na nas
odma sarkozy e glup pijanica
ncncn
Кон врв
baba mulon Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Ноември.2007
Поени: 258
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај baba mulon Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 14:31
"NE ME DOPIRAJ ME VALKASh"
ako mene mi se obratat taka nikogash nema da se pojavam vo javnost
a ne mu e prv pat da go navredat taka.Epa sega viditeмајмун

Изменето од baba mulon - 17.Март.2008 во 14:32
Кон врв
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 11:51
Богами, да сум јас Французинка би ми било срам од тоа исфрустрирано лигле што е Претседател........голема%20насмевка

страшно е какви се' личности се претседатели на моќни земји во светот....и жално...тага

Изменето од Lilija7 - 17.Март.2008 во 11:52
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
baba mulon Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Ноември.2007
Поени: 258
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај baba mulon Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 11:46
Nego i doma ne go sakaat, francuzite go psujat i go vregjaat pa sega im se ulizuva na grcite.Moze ke go opnat i taka se poznati po toa
Кон врв
Vladimir88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Регистриран: 20.Декември.2007
Поени: 4349
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 08:37
А што се замарате со телево???
Франција никогаш не го сакала Балканот......
И Хрватска си има проблеми со Франција, и ние си имаме проблеми со французите, тоа одсекогаш било така.....

значи тоа им е во ген така...да не мразат..
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 00:58
Originally posted by dras dras напиша:

среќа 

За Саракози ми е веќе јасно зошто Грција му е излегла во фокус, кога не можеш да направиш дил со СВЕТСКИОТ ПОЛИЦАЕЦ, гледај нешто да му наштетиш!!??, .....дали „коридор 8“, е добитна комбинација за ЕУ????..... кај е „..БАЌУШКА......“ .

Што македонците во Македонија одиграа погрешно во најголемата светска игра,..... дали нашите сограѓани Македонци со албанско потекло играта ја играат подобро,....., се раѓа ли нова Палестина.!!!!....

И каде е тука "патриотизмот"......или....„ се и тука“, евтини политички поени????....."ЧИИИ"????.... нека народот македонски размисли!.....

Каде што почнува профитот ПАТРИОТИЗМОТ завршува- го нема, едноставноне постои.

,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
Neonic Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2007
Поени: 899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neonic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2008 во 00:30
Sarkozi i eden obicen pijanica zenkaros i narkos....ke padne brzo...
Кон врв
chuchuliga Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Мај.2006
Поени: 893
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај chuchuliga Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2008 во 19:02
За Саркози и французите воопшто:

Кон врв
dras Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јануари.2007
Поени: 858
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dras Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2008 во 11:07
среќа  „zamisli davas pola
gradis betonski zidovi visoki 30 metra
sekade podlikava zica - struja 1000 v ( da ne stedime)
seto taka oziceno betonirano“
среќаСкапа работа!....., со нашата инфлација .....ова не можеме да си до допуштиме,....., и онака немаме доволно струја ни за основните потреби,.....многу скапо ја плаќаме.....
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2008 во 10:58
zamisli davas pola
gradis betonski zidovi visoki 30 metra
sekade podlikava zica - struja 1000 v ( da ne stedime)
seto taka oziceno betonirano
eeeeeeeeeee
RAJ BOZJI
zimi mama
zimi se najmilo
RAJ BOZJI---- zagraden vo bodlikava zica
bez site nasi "PRIJATELI" i emiSARi oslesnuvaci i komsii
a baska bez nasi SOGRAgjani

ZVUCAM MORBIDNO
NO SEGA ZNAM SO E RAJ BOZJI

Изменето од anakin - 15.Март.2008 во 10:59
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2008 во 10:54
zelena?? mozebi da
no povkje mi lici na CRNA MAKEDONIJAтага

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
dras Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јануари.2007
Поени: 858
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dras Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2008 во 10:52
среќаОчигледно к*уро му е поголем него мозокот, ...., но што да правиш македонците без македонците со албанско потекло и овој пат се колатерална штета. Зошто????......едноставно како швицарците што прават со нивните подстанари, и французите, ќе ги вратат во матичните држави, ....тука Македонија е колатерална штета, ....., што да се прави така било и во претходниот Бук*реш смо дали ние имавме желба сиве овие години да „сватиме каде ни е местото“......ЗЕЛЕНА МАКЕДОНИЈА?......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2008 во 10:35
ja cuv izjavata na francuskiot pretsedatel

ako porano edinica za glupost bese 1 BUSH

sega  mi e jasno deka vo megjunarodniot sistem na merni edinici treba da dojde do izmena
taka da edinica za glupost treba da bide 1 Mega Sarkozi

koga ja gledav izjavata ne mi se veruva deka  moze nekoj da bide tolku glup

no niso cudno koga pameto mu e vo k*ro

Изменето од anakin - 15.Март.2008 во 10:36

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <123>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,625 секунди.