IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Сарказам
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сарказам

Внеси реплика Внеси реплика страница  <123>
Автор
Порака Обратен редослед
eptendosadno1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ОРТОДОКСЕН АТЕИСТ

Регистриран: 30.Март.2010
Статус: Офлајн
Поени: 1149
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај eptendosadno1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јуни.2010 во 23:16
Originally posted by bijonse1 bijonse1 напиша:

Џош секогаш ..барем кон мене употрбува сарказам......,,напиши барем една проста реченица ќе да беше поубаво,, вели големиот филозоф .....користејќи сарказам !!да

Не мислел на простачка , туку на реченица која не е сложена , просто-проширена ....
Тишината е гласникот на почетокот , пссс...т .
Кон врв
eptendosadno1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ОРТОДОКСЕН АТЕИСТ

Регистриран: 30.Март.2010
Поени: 1149
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај eptendosadno1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јуни.2010 во 23:12
Сарказам е ....... СТИЛСКА ФИГУРА .

Но темата може да опстои , не е девијантна

ХА , ХА , ХА ...
Тишината е гласникот на почетокот , пссс...т .
Кон врв
Феникс Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46

Регистриран: 12.Март.2010
Поени: 8143
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Феникс Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јуни.2010 во 23:12
Originally posted by bijonse1 bijonse1 напиша:

Џош секогаш ..барем кон мене употрбува сарказам......
,,напиши барем една проста реченица ќе да беше поубаво,, вели големиот филозоф .....користејќи сарказам !!да

Овака ти напишал?тагаБаш делува саркастично.
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јуни.2010 во 22:38
Џош секогаш ..барем кон мене употрбува сарказам......
,,напиши барем една проста реченица ќе да беше поубаво,, вели големиот филозоф .....користејќи сарказам !!да
Кон врв
Izzi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Регистриран: 18.Септември.2007
Поени: 4475
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 11:17
хмммм не знам зошто јас го имам тоа сфатено обратно (добро,може не обратно ама дека иронијата е позлобна од сарказмот)...збунетост
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2008 во 22:53
ИРОНИЈАТА Е ДУХОВИТА, ЛУЦИДНА, И НЕМА ЦЕЛ ДА ПОВРЕДИ, МОЖЕ ДА ИСМЕЕ, НО САРКАЗМОТ СЕ КОРИСТИ СО ЦЕЛ ДА СЕ НАВРЕДИ НЕКОЈА ЛИЧНОСТ, ДА СЕ ПОНИЖИ ПРЕД ОСТАНАТИТЕ - БОЛКА ДО КОСКА...
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2008 во 22:38
ironijata preminuva vo sarkazam
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2008 во 22:35
некој тука е саркастичен ?? ај донт тинкс соу плазење 
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2008 во 17:11
смеење...mene mi lici na smesen
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2008 во 17:08
NE,Izzie,...IRONIJATA E POBLAGA OD SARKAZMOT...

Ironichen chovek e toj,shto koga ke vidi cveke
vednash pomisluva na mrtovechki sandak

Sarkastichen e toj chovek koga ke reche na nekoj
koj nema raka...aj da odime na odbojka....

Изменето од mamma - 12.Март.2008 во 17:09

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Goddes of Chaos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Април.2007
Локација: Ecuador
Поени: 337
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Goddes of Chaos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2008 во 17:06
Ироничен или саркастичен е оној човек кој ја знае цената на се!но вредноста на ништо- каде ли ја прочитав оваа убава дефиницијазбунетост
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
Кон врв
Izzi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Регистриран: 18.Септември.2007
Поени: 4475
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2008 во 16:46
намигнување често го користам,ама не знам вака да дефинирам (најслично е со иронија мислам,ама не е иронија)

п.с. иронијата е полоша од сарказмот

Изменето од Izzie - 12.Март.2008 во 16:51
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2008 во 16:46
форумов е полн со сарказам голема%20насмевка
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2008 во 16:45
Skoloto e sarkazam
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <123>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.