|
Пратечки вокали |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изгледа не требаше да отворам ваква тема. Тука изгледа сите слушаат само leading vocals. (Со исклучок на Carnation). Изменето од james dean - 19.Март.2008 во 21:09 |
|
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
spored mene theresa thomason,gospoel vokal,dosta cesto se pojavuva kako pratecki vokal kaj dream theater.ko ke ja slusam dosta cesto od emocii mislam deka ke zaplacam.
|
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ме интересира што мислите кој пејач/пејачка или група има најдобри пратечки вокали? (Мислам на странски изведувачи!) Или да издвоите некоја посебна песна каде што пратечките вокали посебно ви се допаѓаат! Јас за почеток ќе ги издвојам пратечките вокали на Simple Minds, кои посебно ми се допаѓаат, особено на песната She's A River ("расплетот" е неверојатен!), како и All The Things She Said, Alive And Kicking... |
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |