![]() |
|
Најздодевен час |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 11> |
Автор | ||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
filosofija!
...smrt....za toa vreme! ![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|
Да бе више само наставници ми крадете.
Ти -математика. Џо -ликовно.... |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
![]() |
||
Charmedgirl18 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
|
случајно да не сме ја имале истата наставничка??? ![]() |
||
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
||
![]() |
||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|
Баш така. ![]() Најдосаден ми беше математика. Наставничката -гроб. Јас од жената ништо не сватив, а она не ни предаваше ко шо треба, си цртав на часови и дома си ги разбистрував лекциите. ![]() |
||
||
![]() |
||
D-up ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 03.Август.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 22 |
|
Информатика.
![]() |
||
![]() |
||
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
|
matematika
![]() |
||
![]() |
||
marsovec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
|
Најздодевен час според мене е оној на најздодевниот професор...Ако знае да се приближи на учениците нема да биде здодевно...
![]() ![]() |
||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
marxizam!
ziva i utepana ,( sega mrtva , za srekja, ama ne moja!)...dosada! ![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
Филозофија
![]() |
||
![]() |
||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
|
математика..........никогаш не ја сакав....ниту книги не носев ниту слушав ниту пишував...едноставно не можев и готово......
|
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
||
![]() |
||
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
|
во средно дефинитивно хемија |
||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
||
![]() |
||
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
|
најздодевен час?
не можам да издвојам сите ми беа здодевни часа освен 3-4 исклучоци |
||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
||
![]() |
||
|
Физика со новата што дојде, али набргу се врати старата и се си беше океј. Исто досадно ми било и англиски... Некои ретардирани вежбички кога решававме. А и историја: лекциите за социјализмот.
|
||
||
![]() |
||
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
|
Француски...
Историја... Хемија ми беше онака , најглуп , ама небеше никако досаден секогаш старицата ќе кажеше некој гаф... |
||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |