IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Семејство
  Активни теми Активни теми RSS - Фамилијарно стебло
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Фамилијарно стебло

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12
Автор
Порака Обратен редослед
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Февруари.2008 во 15:31
Haha....navistina interesno...znaci kerkite bile privilegiraniголема%20насмевка
Ona sto e interesno vo naseto steblo e sto sekoja vtora generacija ima bliznaci (lele tesko mene) i najcesto, prvoto dete na najstariot sin e zensko...a site ostanati posle toa se maski...retko kade ima isklucoci
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
Delfin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2005
Поени: 15178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Февруари.2008 во 15:26

Ги имам собрано информациите ....успеав да ги најдам 7 колена наназад ...да речам ...околу 90%  сите по таткова линија ....Интересна информација ....замисли 20 сина и 2 керки ..

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Февруари.2008 во 15:18
Da, go ima zapisano...Ako ne zaboravam koga ke si otidam vo Kocani, ke si napravam kopija i za mene...da ostavam nesto vo nasledstvo na slednite generacii.

Ti imas napraveno semejno steblo?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Февруари.2008 во 15:14
Се надевам го има тоа татко ти ставено убаво на хартија .
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Февруари.2008 во 15:11
Najmnogu sto mozese da najde bese do vremeto koga pra....dedo mi Jovan se preselil od Malesevijata vo Kocani, a toa e nekade sredinata na 18 vek...sega ne sum sigurna kolku tocno generacii se nanazad...Sreka sto koga pocna da go pravi semejnoto steblo pradedo mi bese se uste ziv (pocina na 103 godisna vozrast) i se sekavase na negoviot pradedo i prikaznite sto toj mu gi kazuval...i eden cicko na tatko mi isto imase podatoci za nekolku generacii nanazad pa uspeaa da dojdat do famozniot Jovan Dzambazot.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Февруари.2008 во 15:04
Колку генерации наназад успеа таткоти да најде ?
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Февруари.2008 во 15:00
hmmm...interesna tema...jas licno go nemam napraveno toa, no tatko mi go napravi pred nekolku godini, i doznav mnogu interesni raboti. Kako na primer, eden od pradedovcite mi bil poznat komita...a negoviot pradedo bil golem dzambaz...zatoa od Malesevijata moral da izbega i da se preseli vo Kocanskata okolina...Eh pusta Dzabmaska krvхи,%20хи... po nego go nosam prezimeto...голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Февруари.2008 во 14:44
Му текнало ли некому да направи ? Знаете ли што се случувало неколку генерации наназад со вашата фамилија ? Еве провокација тоа да го направите ако сеуште не сте го направиле . Ве очекуваат интересни информации од минатото ,верувајте ми .   
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.