|
САД се заканува со Нуклеарно Оружје зарад |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | ||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e pa vlade , ete odbravme .... i sto dobivme? ... samo maki i predlozi i razno razni uslovi .....
|
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако чекаме ние некој нас да не одбере за сојузник, можеме само ЧЕКАН да се сториме..ништо друго
Во меѓувреме и чекалната да ја уредиме..... Изменето од Vladimir88 - 09.Март.2008 во 10:36 |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
smeski ... ne e rabotata kogo nie ce izbereme za sojuznik, rabotata e koj NAS ce ne izbere i pod kakvi uslovi ... za zal , ako se uste ne ste svatile , ne sme vo nikakva pozicija da postavuvame uslovi ... nikomu i za nisto ...Nie sme tie na koi im se postavuvaat razno razni uslovi koi mora da gi ispolnime a ne znam uste koi dzoker ni ostana ili POLA POLA
Изменето од moira - 09.Март.2008 во 20:20 |
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Русија.. Таа смрдлива Русија е најзаслужна за проблемите што ги имаме на балканот....и Американците имаат улога не викам не, ама Американците почнаа да се мешаат во проблемите на Балканот после 1990 година... Јас сум за едно етничко чистење(еве да не биде толку сурово едно истерување) да се спроведе во Македонија и Македонија да им остане на Македонците.... Аман веќе преку глава ми е од србофили,русофили, гркофили, бугарофили и албанофили Изменето од Vladimir88 - 09.Март.2008 во 09:52 |
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Veke pocnuvam da se cuvstvuvam kako Don Kihot, obiduvajki se da objasnam deka Rusite ne ni se nikakvi prijateli...nitu bile prijateli na Makedonija....nitu pak ke bidat. Ne znam od kade vi se ragjaat takvi razmisli deka vo momentiv, najdobro za Makedonija e da se prestroi i da se pozicionira i prikloni kon Rusija.
Dali nekoj ke moze da mi objasni zosto.....koi se argumentite za ovakov presvrt.... Zarem makedonskata strateska opredelba ne bea NATO i EU......zarem godinite i narodnite parite koi se potroseni za da dokazeme deka mestoto ni e vo evropskoto semejstvo, i site otstapki napraveni za taa cel ne vi znacat nisto......cumu togas cela ovaa cirkuzijada i borba za dokazuvanje i pokazuvanje deka sepak ne biva za nesto.....cumu tolku kolenicenje, zamizuvanje, premolcuvanje i ponizuvanje........ili sega ke si kazeme, aj bilo sto bilo, pu..pu...ne vazi vise, ne se druzime nie so vas i otidovme kaj golemata mecka....koja iako ne gleda, ne ne dogleduva.... siten zalak koj ne moze da gi zadovoli nejzinite potrebi..... Ke ja zaveduvame, ke i se upikuvame i nea li? ....za koja cel....za koj interes....mislite deka ke ne cuva, ke ne brani.....od kogo?....i zarem e potrebno nekoj da ne cuva i brani od samite sebe? |
||
alekso_2000
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NA MAKEDONCETO SPASOT MU E DA GI BATALIT I EVROPA I AMERIKA I DA SE ZDRUZI SO RUSIJA AM NE MOJME OD KORUMPIRANITE POLITICARI KOI PO SEKOJA CENA NE TRGAAT KON EVROPA I AMERIKA NASITE NAJGOLEMI DUSMANI
|
||
car's freack
|
||
Kutuzov
Група Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Секако дека ниту Русија ниту Америка нема да започнат трета светска војна поради Косово. Тоа е само игра на зборови. Но отсега па натаму, на Американците ќе им станува се` појасно дека нема играње со Русија, која станува се` поважен фактор во светската политика (за разлика од времето кога на нејзино чело беше ненадминатиот пијаница елцин, опкружен со силни мафијашко-политички-олигарсички структури. |
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nitu Rusija ke upotrebi voena sila protiv Kosovo, nitu pak USA ke upotrebi nuklearno oruzje.....ovaa rabota e merenje muskuli na dvete svetski velesili.....zarem moze da veruvate vo ovakvi apsurdni nesta, koi se apsolutno nonsense......Rusija samo se obiduva da se vrati na golema vrata, patem bara i alibi za eventualnite prekrojuvanja na granicite na Istokot od Azija....Kosovo i Srbija......vklucuvajki ja i Makedonija, i site nastani okolu nas, voopsto ne ja interesiraat.....gi interesiraat samo onie nesta sto im se od stratesko znacenje, a tuka sekako ne se vbrojuva Balkanot. Изменето од moira - 08.Март.2008 во 05:06 |
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е, пазите. Големото уво го вратиле од Мак Стил, го зезнале Рисото Ѓоргиев.
Кодош има пак на форумот. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
USA USA USA tocka.... Amerikacite ne gi sakam. Ama deka se naj jaki vo svetot se nema sto tuka... A Rusite uste 1000 godini treba da rabotat za da stignuvaat do negde barem standartot da e kako vo USA.... Rusija moze samo da jade pogla ako se cepkat so USA...
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ama primer zedoa da se dokazuvaat, zaradi edno varvarsko pleme, nikomu ne paga na pamet deka nasite potomci ( dokolku preostanat ) ke citaat istorija kako dve idiotski super sili se istepaa megu sebe zaradi edna septicka jama...
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e ,toa se znae,....ti si toj!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
САД се заканува со Нуклеарно Оружје заради Косово?
А, Русија мудро си молчи и бележи. Ај да видиме кој е поумен............ |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
im se izvinuvam na site koi se najdoa navredeni od moja strana
|
||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |