![]() |
|
Провокативно или скромно |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 5> |
Автор | |
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
skromno
![]() |
|
![]() |
|
Ane09 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 209 |
Skromno, vazno da e cisto i svezo.
A, toa samo po sebe e provokativno. |
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
![]() |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
![]() |
|
![]() |
|
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
OBAVEZNO I TOA JAS KE JA SPREMAM ![]() ![]() |
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
so nikita hmm.definitivno nekoj od moite dolgi fustani
![]() ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
ivi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 127 |
Se slozuvam so vas,nema nisto poubavo od skromnosta
![]() ![]() Изменето од anastea - 10.Декември.2008 во 21:22 |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Nemora da znachi deka samo provokativnata obleka e provokativna.
Ponekogash i skromnata moze da e provokativna,a toa zavisi od toj shto ja nosi.Znachi-ne e vazna oblekata tuku licnosta. |
|
![]() |
|
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
i jas ne sakam provokativno.......poskromno mi e pokomotno! |
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
![]() |
|
Luna83 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
Skromno i sredeno,mrazam da bidam napadna.ednostavno toa ja otslikuva mojata licnost
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Najcesto provokativno..
Toa e mojot stil...
Osobeno,izrazito dekolte..
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
CONTESSA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
koga ke se obleces skromno da mozes da ja istaknes i seksapilnost,a i koga si provokativno da se primetuva i tvojata neznost i elegancija.............kako i da e ako neznaes da gi nosis alistata oni ke te nosat tebe .............a toa vo nikoj slucaj ne e dobro...........mislamdeka sekoj treba da drzi prven do svojot karakter i na toj nacin da odbira obleka................. |
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Скромно провокативно
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Se zavisi od lichnosta..
I ednostavnata obleka moze da izgleda mnogu provokativno a isto i obratno.znachi zavisi od lichnosta koja ja nosi. Sto pati dosega sum kazala chovekot treba da znae da si ja iznosi oblekata na sebe |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |