|
Втора Таттоо Забава |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бидна и ова. Прекрасни тетоважи, во некој категории човек баш да не може да се одлучи. Буги-преубава нова тетоважа морам да признаам патем и дека патриотска ептен кеиф ми напрај. Но наместо да има повеќе народ од минатата година баш поради тоа што сега имаше и што повеќе да се види, добри бендови патем и други влегоа во ова збиднување како Валијант на пример....нешто слабо народ ми имаше...не знам дента како било посетено ама сепак јас топ си поминав. Истите фацки од минатата година снимаа, истите беа пијани се исто . Дури се изненадив тоа што минатата година бев со плава „коса„ и маска а сепак еден од Ниш ме препозна. Пријатно изненадена од тетоважите....
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Tonchie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Поискрен од Мона Лиза Регистриран: 02.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 290 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе биде весело, и ќе се потрудам да дојдам :)
Уај Нот во соодветен простор да ги чујам пред се. У Маракана некако не ми е ќејф да идам. Паа се гледаме ;) |
|
Немам потпис, ама имам профил на YouTube
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од Tattoo Beauty - 18.Март.2008 во 21:39 |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
едвај чекам
|
|
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од Tattoo Beauty - 18.Март.2008 во 20:24 |
|
Sweet angel^^^
Група Регистриран: 11.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 88 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas doagjam pozdrav
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
шо убо ме изненадивте....доаѓааам......
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |