![]() |
|
Лила Филиповска и нејзиното шоу |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 25> |
Автор | |||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Na pocetok mislam imase poveke crveni visoki sumi...i pogolemi bea ponudite
A Lila mi e poubava vo casual kombinaciite nadvor od emisija...nejzinot licen stil pa nakitot ![]() |
|||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|||
![]() |
|||
Devojcence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Март.2015 Локација: Skopje Статус: Офлајн Поени: 497 |
||
Ubavo ja sreduvaat a kvizot gluposti.
|
|||
![]() |
|||
chargerburnout ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Ноември.2015 Статус: Офлајн Поени: 211 |
||
bas naprotiv, jas sum konkreten covek, bez metafori |
|||
![]() |
|||
outlook123 ![]() Сениор ![]() ![]() Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
||
уживај во шоуто... оти кај тебе се е аБстрактно ![]() |
|||
едно е - не се две
|
|||
![]() |
|||
chargerburnout ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Ноември.2015 Статус: Офлајн Поени: 211 |
||
izvini, ke gledaam, mislam vezbam da, i ti uzivaj vo tvojot abstrakten svet |
|||
![]() |
|||
outlook123 ![]() Сениор ![]() ![]() Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
||
не мислев на лила
![]() оди вежбај фитнес .. да зајакнеш... ![]() Изменето од outlook123 - 05.Декември.2015 во 16:19 |
|||
едно е - не се две
|
|||
![]() |
|||
||
Lila ne e baba, ona e MILF! |
|||
![]() |
|||
||
зини поише!
|
|||
едно е - не се две
|
|||
![]() |
|||
||
A? |
|||
![]() |
|||
||
Одсекогаш имало, има и ќе има поголеми “баби” и од “бабите” ,
без разлика на полот. Проверено и очигледно! ![]() Нека продолжи шоуто.. ![]() Изменето од outlook123 - 05.Декември.2015 во 16:06 |
|||
едно е - не се две
|
|||
![]() |
|||
||
normalno deka te ozboruvaat zatoa si na forum, oti ti se dopaga toa ama ne priznavas. pa ke mu davam predlog oti iskreno ni treba utrinska fitnes emisija da bideme fit mislam... porano imase, posledno na alsat se davase, ama prekina za zal, ej narodot treba da bide fit dajte nekoja emisija, Lila bi bila odlicna za ova |
|||
![]() |
|||
zverka_ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
||
Кога веќе ја гледаш како вежба,пријди и на Лила и дај и предлог за емисија,ако имаш храброст секако
![]() ![]() |
|||
Јас сум 99% сигурна дека луѓето ме озборуваат,но 100% сум сигурна дека баш "ме заболи" за тоа!!!
|
|||
![]() |
|||
||
Ok ke bidam iskren, da mi se dopaga Lila, najmnogu koga vezba fitnes, mozda treba da drzi fitnes emisija sekoe utro, za steganje znaes... |
|||
![]() |
|||
zverka_ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
||
Ако сме тука за да ја оговараме Лила, да ви кажам ... Лила изгледа Супер за нејзините,колку што знам, 44 години, а импланти, дали ви се свиѓаат или не,немат никаква врска со нејзиното шоу
![]() А, ако сме тука за шоу,да не беше тоа интересно на луѓето, до сега ке згаснеше ,како многу други шоуа направени пред нејзиното, значи тоа му е интересно на народот наш напатен
![]() |
|||
Јас сум 99% сигурна дека луѓето ме озборуваат,но 100% сум сигурна дека баш "ме заболи" за тоа!!!
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |