|
Од каде јас овде ? |
Внеси реплика | страница <1234 6> |
Автор | |
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I mene mi e sekoj den 1-vi April....fragola
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga ke se najdam megju ligusi so nasmeani maski na liceto i gi slusam kako se umilkuvaat i demek se vosh*tuvaat nekomu dodeka ne otide 3 cekori podaleku od kade sto ne moze da go cue nivnoto ismejuvanje,kletvi i prezir...a i toj drugiot nejverojatno go zboruva istoto za nego,takasto se lici kako eden maskembal...i se cudam OD KADE JAS OVDE,koga znam deka ne e 1vi april
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Site ovde doagjaat po svoja zelba.
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znam,znam od kade ovde...ne e od strkot!Ama,me prasal nekoj dali sakam da bidam ovde?!!!
Изменето од fragola - 14.Септември.2008 во 10:18 |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ми рече дека овде ќе се договараме за к..к..ка...како ли се викаше,аман!!!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ona mi rece deka ke odi po cigari i da ja cekam na forumov
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...na zemjata me donese majka mi... a na forumov si dojdov sama...nacekav luge so koi mi odi muabetov... temi za koi doma, na rabota nema so koj da pravam muabet... istomislenici...pa si ostanav... a dojdov onaka...da tepam vreme... ...
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...i jas se cudam....!sretnav likovi od postanokot na svetot pa duri i onie sto treba da se pojavat(citaj rodat..)....stvarno ne mi se veruva,neznam drugite....
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da be....od kade znaesh???
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...i sto vide?
...duri ne ti se veruvase...
|
|
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na planetava sum....ne po svoja volja,...
a tuka,na forumov sum da vidam kakvi se ludje postojat,kako razmisluvaat i najvaznoto shto se pravat i kolku se iskreni i dali se iskreni... pravam analiza za chovechkiot karakter,pa mnogu mi pomaga forumov... Sigurna sum deka ke mi uspee trudot. |
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...valjda sum zalutal..isto kako i na drugite mesta..!!..vrska nemam...,mozebi po nalog...D.O.O.E.L...
|
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas sum tragac po rogovi sto si go bara so borince
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas sum del od propadnat eksperiment. me donesoa i me zaboravija ovde
|
|
Внеси реплика | страница <1234 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |