|
Староста или смртта?! |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |||
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
е јас не сакам да доживеам длабока старост!
|
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
исто мислам,.... |
|||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Староста е ѓубриште на безвредието....
|
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Starosta e kazna, ako me prasa nekoj...site sto vredele umrele mladi : Brus Li, Toma Zdravkovik, Elvis, Goce Delcev, sto znaci starosta e gubriste na bezvredieto
Изменето од zbunet - 07.Февруари.2008 во 12:11 |
|||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
smrtta moze da dojde neocekuvano vo sekoj moment,spored toa bi trebalo postojano da ziveeme vo strav...Se plasam od starosta,da stanam senilna,dezorientirana,nesposobna,pa i bolna i zavisna od drugi...ama ako sum nekoja super-babicka pa i nema moze tolku da mi smeta
|
|||
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
always look on the bright side of the life!
|
|||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ЛОШО Е КОГА ДУШАТА ЌЕ ОСТАРИ. НА МНОГУМИНА ТОА ИМ СЕ СЛУЧУВА МНОГУ РАНО. ТЕЛОТО МОРА ДА ОСТАРИ, НО ДУШАТА...ТАА ТРЕБА СЕКОГАШ ДА БИДЕ ВЕДРА, ПОЛНА СО СОНЦЕ И МИРИЗЛИВА КАКО МАЈСКИ ВЕТАР. СЕ ДОДЕКА ЈА ЧУВСТВУВАМЕ ТАКВА, НИЕ СМЕ МЛАДИ.
ИСТО Е КАКО И СО ИЗГЛЕДОТ - ШТО МИ Е ГАЈЛЕ ШТО МИСЛАТ ДРУГИТЕ АКО ЈАС СЕ ЧУВСТВУВАМ УБАВО ВО ТАКВАТА ГАРДЕРОБА. |
|||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|||
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
se osven starosta
|
|||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
оти бе моме...се си има убавина.... |
|||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|||
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
os starost i resiv ako ziveam povekje od 50 god,da se samoubijam zatoa sto nikogas ne sakam da ostaram
|
|||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
се плашам од заборавот поле смртта...како воопшто да не си постоел...
од староста не се плашам...дај боже да доживеам длабока старост, смртта тогаш ќе ја пречекам со насмевка.... |
|||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|||
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
НИ од еднато ни од другото и двете се нешто нормално
јас се плашам од болести |
|||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А од каде знаеш дека и горе нема интернет? Не се секирај ти за тоа...без постовите на збунет никој нема да мрдне од земјава |
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Од смртта , има моменти кога целосно треперам кога ми текне на смрт
Јбг старост, пак ке има интернет , ке се зезам и ке читам смешни постови, а ако умрам шипак |
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |