IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Јас и другите
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Јас и другите

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 5>
Автор
Порака Обратен редослед
Kali Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Storyteller

Регистриран: 30.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4947
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2010 во 10:48
Se trudam da im dadam celosna sloboda na drugite da bidat ona shto se.
Im davam shansa da me iznenadat.

Nemam obichaj da gi predeterminiram i lepam so etiketi....imavme na forumov, ovoj e pesimist, ovoj e skeptik, toj e nadezhen a onoj e gubitnik, ovoj e vakov, onoj e onakov....

Mislam deka e magichno i preubavo koga chovek kje te iznenadi so neshto kaj sebe, ili kon tebe, a da voopshto ne si go ochekuval toa od nego. Koga so vreme otkriva novi neshta od sebe.

Toa pokazhuva kolku gledame samo mal del kaj lugjeto i vo ona shto tie se i imaat vo sebe, t.e. kolku se gledame samo -sebesi, svesno ili nesvesno.

Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2010 во 08:56
jas mislam deka treba da ima razlichni svakjanja , odnesuvanja negativnosti....oti togash ,,ide rabotata,, ima promeni ima i zhivot....sekoja ednakvost da ne recham ,,kalap,,doveduva do mrtvilo....
bash vo momentov mi tekna za eden primer....deka zemjotresite,vulkanite i drugi pojavi na Zemjata ja mesha zhivata materija(zemjata) dlaboko vo centarot na nashava planeta kako eden od vazhnite faktori na zhivot na zemjata....dokolku ne bi bile tie bi imalo mrtvilo slichno kako kaj mesechinata...
edinstveno nachinot kako da se spravime so toa e sposobnosta prvo na vozdrzhuvanje pa onda na deluvanje i sekogash se poagja od faktot deka nie sme krivi , a ne onoj vizavi...

Изменето од bijonse1 - 25.Јуни.2010 во 08:57
Кон врв
Hedonistka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Shapeshifter

Регистриран: 17.Јуни.2010
Поени: 282
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Hedonistka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јуни.2010 во 18:07
Prvo bea drugite ama koga si gi otvoriv ochite malku povejke..sega sum samo jas!
If you are reading this, get a life!
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јуни.2010 во 14:29
другите не се како мене.
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Joshua_Tree Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јуни.2007
Поени: 6477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јуни.2010 во 14:40
Vo moeto JAS nema mesto za drugite...vo moeto DRUGITE nema mesto za JAS...

...ne se mesaat edno so drugo
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes
Кон врв
young padawan Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 19.Јуни.2010
Поени: 451
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај young padawan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јуни.2010 во 13:54
keep searching
Кон врв
Blue Scarlet Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Амазонка

Регистриран: 03.Ноември.2009
Поени: 9011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Blue Scarlet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јуни.2010 во 13:43
Jas sum tuka ... A kade se drugite? збунетост
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2010 во 21:29

Со другите сум само-коректна. Очекувам исто за возврат. А тркалото на среќата се врти кај секого, никогаш не сме сите на исто рамниште. Некогаш сме долу, некогаш долу, некогаш во средината. Битно помеѓу сетто тоа да постои толеранција.

Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2010 во 19:08
Ma koj gi vrti ako ne sum centar paznja смеење
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2010 во 08:02
Јас и другитезбунетост
Јас ќе кажам што имам и обично околу мене настанува молк! Или расправијаголема%20насмевка
Кон врв
Kali Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Storyteller

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 4947
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2010 во 18:25
Dali chesto imame potreba da gi stavame lugjeto vo odreden format?
Format od nashi ochekuvanja od niv, od nivni zhivotni situacii, kvaliteti ili maani, postignuvanja ili neuspesi, ednostavno gi predeterminirame, i toa po nash vkus?

Dali na toj nachin, im ja odzemame mozhnosta da ne IZNENADAT?

Dali se naogjate sebesi vo vakvi situacii? среќа

Изменето од Kali - 23.Јуни.2010 во 18:23
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2008 во 00:29
другите се секогаш пред-јас
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2008 во 00:26
ne sum podednakvo pravedna kon siteне%20знам
si imam jas vo zivotot ljubimci so poseben tretman
na koi im e dozvoleno da mi se kacuvaat na glavaголемо%20гушкање
i uste ako treba stolce kje im dadam da se potkacat
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Август.2008 во 16:38
Sekogas se drugite vinovni...duri i koga e ocigledno deka vinata e moja postojat potsvesno drugi koi me isprovocirale.
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 5>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.