|
Јас и другите |
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Автор | |
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se trudam da im dadam celosna sloboda na drugite da bidat ona shto se.
Im davam shansa da me iznenadat. Nemam obichaj da gi predeterminiram i lepam so etiketi....imavme na forumov, ovoj e pesimist, ovoj e skeptik, toj e nadezhen a onoj e gubitnik, ovoj e vakov, onoj e onakov.... Mislam deka e magichno i preubavo koga chovek kje te iznenadi so neshto kaj sebe, ili kon tebe, a da voopshto ne si go ochekuval toa od nego. Koga so vreme otkriva novi neshta od sebe. Toa pokazhuva kolku gledame samo mal del kaj lugjeto i vo ona shto tie se i imaat vo sebe, t.e. kolku se gledame samo -sebesi, svesno ili nesvesno. |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas mislam deka treba da ima razlichni svakjanja , odnesuvanja negativnosti....oti togash ,,ide rabotata,, ima promeni ima i zhivot....sekoja ednakvost da ne recham ,,kalap,,doveduva do mrtvilo....
bash vo momentov mi tekna za eden primer....deka zemjotresite,vulkanite i drugi pojavi na Zemjata ja mesha zhivata materija(zemjata) dlaboko vo centarot na nashava planeta kako eden od vazhnite faktori na zhivot na zemjata....dokolku ne bi bile tie bi imalo mrtvilo slichno kako kaj mesechinata... edinstveno nachinot kako da se spravime so toa e sposobnosta prvo na vozdrzhuvanje pa onda na deluvanje i sekogash se poagja od faktot deka nie sme krivi , a ne onoj vizavi... Изменето од bijonse1 - 25.Јуни.2010 во 08:57 |
|
Hedonistka
Сениор Shapeshifter Регистриран: 17.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 282 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prvo bea drugite ama koga si gi otvoriv ochite malku povejke..sega sum samo jas!
|
|
If you are reading this, get a life!
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
другите не се како мене.
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo moeto JAS nema mesto za drugite...vo moeto DRUGITE nema mesto za JAS...
...ne se mesaat edno so drugo |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
young padawan
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 451 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
keep searching
|
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas sum tuka ... A kade se drugite?
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Со другите сум само-коректна. Очекувам исто за возврат. А тркалото на среќата се врти кај секого, никогаш не сме сите на исто рамниште. Некогаш сме долу, некогаш долу, некогаш во средината. Битно помеѓу сетто тоа да постои толеранција. |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ma koj gi vrti ako ne sum centar paznja
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас и другите
Јас ќе кажам што имам и обично околу мене настанува молк! Или расправија |
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dali chesto imame potreba da gi stavame lugjeto vo odreden format?
Format od nashi ochekuvanja od niv, od nivni zhivotni situacii, kvaliteti ili maani, postignuvanja ili neuspesi, ednostavno gi predeterminirame, i toa po nash vkus? Dali na toj nachin, im ja odzemame mozhnosta da ne IZNENADAT? Dali se naogjate sebesi vo vakvi situacii? Изменето од Kali - 23.Јуни.2010 во 18:23 |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
другите се секогаш пред-јас
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne sum podednakvo pravedna kon site
si imam jas vo zivotot ljubimci so poseben tretman na koi im e dozvoleno da mi se kacuvaat na glava i uste ako treba stolce kje im dadam da se potkacat |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekogas se drugite vinovni...duri i koga e ocigledno deka vinata e moja postojat potsvesno drugi koi me isprovocirale.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |