|
Верска поезија |
Внеси реплика | страница <1234 19> |
Автор | |
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
God rest you merry, Gentlemen,
Let nothing you dismay, For Jesus Christ our Savior Was born upon this Day. To save poor souls from Satan's power, Which long time had gone astray. Which brings tidings of comfort and joy. |
|
Бог повторно му говори денес на човештвото преку Неговата пророчица, Габриеле од Вирцбург. Тој не ја говори речта на Библијата!
|
|
deshad
Сениор Регистриран: 13.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 1350 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Panini
Сениор Регистриран: 13.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 222 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
Everyone needs compassion
A love that's never failing Let mercy fall on me Everyone needs forgiveness The kindness of a Savior The hope of nations (Chorus:) Savior He can move the mountains My God is mighty to save He is mighty to save Forever Author of Salvation He rose & conquered the grave Jesus conquered the grave So take me as You find me All my fears & failures Fill my life again I give my life to follow Everything I believe in Now I surrender (I surrender) [ Lyrics from: http://www.lyricsmode.com/lyrics/h/hillsong_united/mighty_to_save.html ] (Chorus:) (2x) Savior He can move the mountains My God is mighty to save He is mighty to save Forever Author of Salvation He rose & conquered the grave Jesus conquered the grave (Bridge:) (2x) Shine Your light & Let the whole world see We're singing For the glory Of the risen King Jesus (Chorus) You're the Savior You can move the mountains Lord You are mighty to save You are mighty to save Forever Author of Salvation You rose & conquered the grave Yes You conquered the grav |
|
MIND AND SENSE IS PURIFIED,I AM FREED FROM DESIRE!
|
|
spiros
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4490 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Such a feelin’s comin’ over me There is wonder in most everything I see Not a cloud in the sky Got the sun in my eyes And I won’t be surprised if it’s a dream Everything I want the world to be Is now coming true especially for me And the reason is clear It’s because you are here You’re the nearest thing to heaven that I’ve seen (*) I’m on the top of the world lookin’ down on creation And the only explanation I can find Is the love that I’ve found ever since you’ve been around Your love’s put me at the top of the world Something in the wind has learned my name And it’s tellin’ me that things are not the same In the leaves on the trees and the touch of the breeze There’s a pleasin’ sense of happiness for me There is only one wish on my mind When this day is through I hope that I will find That tomorrow will be just the same for you and me All I need will be mine if you are here Изменето од spiros - 31.Август.2011 во 22:39 |
|
Through the Blood of His Grace,
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
|
spiros
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да не е суден час кога мора да научиш дека простувањето е дар од Бога на кој одвај успеал да не научи најлесно да ни е да не е не би час кога не може да оставиш се друг да пренесе преку река што одамна пресушила а ние никако да узнаеме и зошто и кога и како да не е последен час на мојата будност в постела од зраци и знаци неодгатнати во некој мој стих премолчен од којзнае кој допишани да е само час сеедно кој сеедно нечиј сеедно твој сеедно ничиј што ќе ме прободе како со нож право в срце за да не одболам за да не преболам за до издив да доболам |
|
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
|
spiros
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
We're so glad to see so many of you lovely people here tonight, and we would especially like to welcome all the representatives of illinois' law enforcement community who have chosen to join us In the palace hotel ballroom at this time. we do sincerely hope you'll all enjoy the show, and please remember people, that no matter who you are, and what you do to live, thrive and survive, th Re still some things that make us all the same. you, me them, everybody, everybody. Everybody needs somebody Everybody Needs Somebody To Love (someone to love) Sweetheart to miss (sweetheart to miss) Sugar to kiss (sugar to kiss) I need you you you I need you you you I need you you you in the morning I need you you you when my soul's on fire Sometimes I feel I feel a little sad inside When my baby mistreats me I never never never have a place to hide I need you Sometimes I feel I feel a little sad inside When my baby mistreats me I never never never have a place to hide I need you you you I need you you you I need you you you I need you you you I need you You know people when you do find that somebody Hold that woman, hold that man Love him, hold him, squeeze her, please her, hold her Squeeze and please that person, give 'em all your love Signify your feelings with every gentle caress Because it's so important to have that special somebody To hold, kiss, miss, squeeze and please Everybody needs somebody Everybody needs somebody to love Someone to love Sweetheart to miss Sugar to kiss I need you you you I need you you you I need you you you... Solomon Burke денес почина во 70та година од неговиот живот. Милостивиот БОГ да му ја прости душата! Амин |
|
|
spiros
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Совршена Вистина Милост БОЖЈА, Мудрост БОЖЈА Вистинска Алфа, Вистинска Омега И ти брате, и ти сестро За Христа во срцето - твое и мое - Разбудисе денес, разбудисе сега! Види, сега е Времето на Милоста! Види, сега е Денот на Спасението! 2 Коринт. 6:2 Изменето од spiros - 19.Август.2010 во 22:22 |
|
|
spiros
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Your Love Higher than the heavens Stronger than the sea Mightier than mountains Your love amazes me Sweeter than the sunrise Tender as my tears Perfect as Your promise Singing over me Your love I could never measure Your love Ever enduring It’s more than I imagine What can separate me from? Your love Your endless Enduring love Your matchless Unfailing love There’s no limits No limits to Your love Your love I could never measure Your love Ever enduring It’s more than I imagine Nothing can separate me From Your love Nothing can separate me Nothing can separate me Nothing can separate me From Your love ********************** He is alive in me He lives He Lives Conquered the graves and covered our sin He lives He Lives Death could’t hold the promise within He lives More than the man who heard hosanna From the same who cried crucify the king Freely he gave as they demanded Yet still He’s alive in me More than the man mankind rejected With nails in His hands and through His feet The end told much more than they expected For everyone knows in three days He rose With power forever to redeem you and me He lives He Lives Conquered the graves and covered our sin He lives He Lives Death could not n hold the promise within He lives He is alive Death where is your sting Grave where is your victory Jesus holds the keys He reigns forever Forever and ever and He lives He lives He lives Изменето од spiros - 10.Април.2010 во 17:11 |
|
|
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве еден извадок од философско-религиозно qawali: „Тум ек горак гораданда хо„(Ти /Бог/ си загатка!) во изведба на Нусрат Али Кан(1948-1997) пакистански суфи музичар и пејач со панџабско потекло.
http://www.youtube.com/watch?v=WHbnoA9V-hc текст на пенџабски превод на англиски |
|
spiros
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мој БОГ Мој Господ Мој Небесен Отец и Совршен Брат Пријател што потполно ме знае и покрај тоа безкрајно љуби Совршен Живот, Вистина и Пат! Ти о Милости БОЖЈА, Ти Мудрости Ти си нашето високо Јас Ти си наша заедничка иднина и сигурен спас! |
|
|
spiros
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само Ти о БОЖЕ, ЕЛОАХУ мој - Твојот ЛОГОС, Твојот ДУХ е - Вечен Да се спореди неможе со Него книга, пишана со човечка рака Кој ВИСТИНАТА ја согледа е навистина среќен Преку Милоста Твоја спасен, ослободен од лага и мака ХАЛЕЛУЈАХ! |
|
|
deshad
Сениор Регистриран: 13.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 1350 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
spiros
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Es gibt nur einen einzigen vollkommenen GOTT Und einen einzigen Vollkommenen Islam In Jesus ist Mensch geworden, sein vollkommenes WORT GOTTES Ewig reines Lamm! Östlicher als Osten ist der Höchste Posten Höher als Himalaya Alles was atmet, jauchze dem HERRN HalleluJAH! |
|
|
spiros
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За децата ...Вашите деца не се ваши деца. Тие се синови и ќерки на копнежот, На Животот, кон самиот себе. Тие доаѓаат преку вас, но не од вас, И покрај тоа што тие се со вас Тие не ви припаѓаат вам Вие смеете ними да им дадете љубов, Но не смеете да им ги наметнете вашите мисли, Бидејќи тие си имаат свои мисли. Вие смеете на нивните тела да им дадете дом, Но не и на нивните души. Бидејќи нивните души живеат во куќата на утре, Која што вие - дури и во вашите соништа - Неможете да ја посетите. Вие смеете да се трудите, да бидете како нив, Но не се обидувајте да ги направите слични како вас. Бидејќи Животот неоди наназад, Нити борави во вчера. Вие сте лакот, од кого вашите деца Како живи стрели, ќе бидат испратени. Стрелецот ја гледа целта на Патот на Вечноста, И Тој ве оптегнува со Неговата моќ, За Неговите стрели брзо и далеку да летаат. Дозволете вашите лакови од Раката на Стрелецот Кон пријателите да бидат вперени; Бидејќи како што Тој го љуби стрелото што лета Така го љуби и лакот, кој е цврст. Од Калил Гибран |
|
|
Внеси реплика | страница <1234 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |