IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Тајна врска
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Тајна врска

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 6>
Автор
Порака Обратен редослед
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2008 во 17:47
Имав тајна „врска“ на таму некаде 13-14 години, кога не можев да има кажам дома, но ако врската е вистински сериозна мислам, меѓу веќе зрели луѓе тогаш нема потреба од криење тоа само ја прави кршлива
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2008 во 16:48
Originally posted by bibce bibce напиша:

TAKA........E BE TOP SEXY.............TI SI UMNO DEVOJCEнамигнување

pa taka e ili na prvo mesto ili nema nisto da ima
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2008 во 15:20

bibce....ТАА НА СЛИКАТА(аватар ли,како го викате...) ....КОЈА Е?изненадување..НЕ СИ ТИ..ГАРАНТ....А?!!!трепкање
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2008 во 13:34
Кон врв
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2008 во 13:05

Originally posted by topsexy topsexy напиша:

ne znam sto e poentata vo toa tajna vrska?
zreli licnosti toa sigurno ne go praktikuvaat.
ne sum imala tajna vrska do sega...ni ke imam nekogas

pak ke kazam ne sfakam sto e poentata?????????????

..........nema poenta................ vo tajna vrska????????na naski ako sakas demek svalerka da mu bides na nekogo????i da se kries????e toa e..............

aha...znaci toa ti e demek poentata....
MA NEMA SANSI BE NA NEKOGO VTORA DA MU BIDAM,PA BEZ RAZLIKA DALI SVALERKA ILI NE TI ZNAM TAMU SHTO......
tesko na oni sto praktikuvaat tajni vrski
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2008 во 12:02
секогаш не е глупаво да се простинамигнување Викаат дека човек е најгоелм ако може да прости!! Не ти е маана него во денешно време на овој суров свет така се препишува........
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2008 во 11:29
Originally posted by Tattoo Beauty Tattoo Beauty напиша:

има и луѓе кои простувааттрепкање

.................da totoo beauty..........ednata od tie luge sum i jas......kolku covek da mi zgresi jas pak i pak prostuvam...........toa mi e najgolemata mana............(ili vrlina).....neznam?????(ili mozebi i glupoka)?????koj znae????
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2008 во 11:26
голема%20насмевка....ОД ТИЕ ТАКВИТЕ..ТРПИ ДРЖАВАТА!!!!..НЕ МОЖАТ ПО КОЊОТ---- ПА АЈ САМАРОТ...
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2008 во 11:22
има и луѓе кои простувааттрепкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2008 во 11:20
СЕ Е ТАЈНО ...ДОДЕКА НЕ СЕ ДОЗНАЕ!!!ПОТОА......(има една тема....КОГА Е НАВИСТИНА ДОЦНА)?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2008 во 11:17
Originally posted by zagor zagor напиша:

Originally posted by mimi-1 mimi-1 напиша:

imam tajna vrska so eden ozenet i cool e

...МА ШТО ИМ ОБЈАСНУВАШ.....ДЕМЕК ТИЕ НЕ ЗНААТ!!!ЗБОРУВАЈТЕ ЈА ВИСТИНАТА!!!голема%20насмевка

............ma vo pravo si be zagorce.............nego aj?????a vistinita..........e taa stoi negde skriena   .......i kuti?????

Изменето од bibce - 28.Јануари.2008 во 11:18
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2008 во 11:15
Originally posted by zagor zagor напиша:

...МА ШТО ИМ ОБЈАСНУВАШ.....ДЕМЕК ТИЕ НЕ ЗНААТ!!!ЗБОРУВАЈТЕ ЈА ВИСТИНАТА!!!голема%20насмевка

може да незнаат беголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкатрепкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2008 во 11:12

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2008 во 11:07

.............i sto e toa tolku cool----------MIMI-1  ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,cool e toa sto te finansira????toa sto te seta so luda kola???(pretpostavuvam)toa sto ti simnuva zvezdi..........sto ti stava kredit na tvojot mobilen telefon????
sto.............sexot?????

sve e toa prolazna faza....................koga ke mu zdosadis na toj zenetiot.i koga ke si najde nekoja pomlada mimi?????e toagas ke vidam dali ke pisuvas po forumi kolku e cool?????
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 6>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.