![]() |
|
Дали погледот значи нешто? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 28> |
Автор | |
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
понекогаш - не
![]() |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
погледот понекогаш значи се`
![]() |
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
e aj, koga se mora...
![]() |
|
Incredible Blue
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
некако мора
![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
opaaa, nekoj se zakanuva... javno!
|
|
Incredible Blue
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
значи... убичу те
![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Ja nikad ne sum pustil glas so oci, zimi se...
|
|
Incredible Blue
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Погледот зборува и кога устата е затворена.
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13962 |
ne samo da znachi tuku i kazhuva a neretko i zboruva
![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
Astrid ![]() Сениор ![]() Регистриран: 31.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 532 |
Значи - се
|
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14571 |
...Да ..значи .....
Очите се како бунари....во нив човек
може да го види ....сјајот на звездите....
...но и да се удави .... во океан од тишина и болка .....
|
|
![]() |
|
valentina-pp ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 198 |
pogledot znaci se,poitar covek moze da cita i od oci,sega ne deka jas znam hahahahaha,ama koga bev mala vo mojata familija imav pametni stari licnosti dedo i baba i se razbiraa so oci i ne ucea site nas isto taka da se razbirame koga ima gosti ili koga nekoj ne treba se da znae a e prisuten,pa taka so oci znam koga treba da pocutam,koga da zaminam,koga da mu se obratam na nekoj koj ne me gleda momentalno itn se nadevam me razbirate i mnogu od vas istoto go pravat.
Ova bese dolg voved,a glavnoto e ova jas so isaret kako velime nie ili so pogled na maz mi mu davam znak i toj za 1 min e v spalna hahahahaha a nikoj ne ne videl!aj poz |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
значи ако ти значи.
|
|
![]() |
|
гоcтин ![]() Гостин ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
значи погледот многу и за неа... значи дека не е заинтересирана веќе за тебе...туку за тој таму што го гледа за мене погледот значи мноооогу...ако го погледнам некого во очи и му кажам те сакам(или нешто друго) значи дека стварно го мислам..ако го погледнам во моментов бившиот мој и случајно ми рече те сакам...ве частам сите ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 28> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |