![]() |
|
Што мислите за Еминем |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 7> |
Автор | ||
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
а јас никако да решам која ми е омилена
![]() |
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
![]() |
||
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
|
ја мојта омилена песна од него...
http://www.youtube.com/watch?v=2US0JI5h1Lc и типци пазите шо ќе кажете за еминем оти исто како за мене да зборете... ![]() peace |
||
![]() |
||
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
|
Изменето од sanja-a - 07.Ноември.2009 во 21:37 |
||
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
"Lose yourself in music the moment you want it"
Еминем...цар си е човечето бе ![]() |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
||
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
|
Epa sho ke bidat ispolneti site ojdea komercijalki da bidat... Vidi gi tvrdokornite ushte se drzhat, samo ne znam ushte kolku kje ne ima... Peace. |
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
|
||
![]() |
||
|
It's the Real Shlim Shady please stand up............................
![]() |
||
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Nemaj gajle brat ne ste mnogu daleku i Metalo i Rapo ne gi prifakat obichnite luge mislejki deka toa se nekoj nasilni muziki ama ne se zamaraj teraj si go filmo i gotovo, ne slusaj drugi!
Inaku neli bi bilo dobro na primer metal pesna so rap refren!
![]() |
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
opasno e bateto, iako sme na razlicni strani (rap-metal)
|
||
![]() |
||
Сварог ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 71 |
|
Wanabe црнец
|
||
Европа для Славян
Meine Ehre Heisst Treue Русский доброволец, руку братьям дай, Будь готов бороться до конца. |
||
![]() |
||
Neptun74 ![]() Сениор ![]() ![]() Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
|
Тема: Што мислите за Еминем
... Ligavesh... ![]() |
||
DeepBlue
|
||
![]() |
||
|
Tochno dusho, neka serat i neka si se palat na nivnite "Slatkar i Vrcak"... Slatkar go postuvav dodeka beshe vo Edinstvena Opcija koga peeshe so Skit ... Undeground togaj pravea sea gi nema nikade ni Skit ni Toni Zen, sea na moda ti e "Slatkaristika" abe chist sh*t. |
||
![]() |
||
|
Eminem mi e naj omilen raper, mos oti e belec ne znam, ama kako sho go gleda filmo stvarno e cool i naj go poshtuvam, toa sho u posledno vreme pochna da se gube so komercijalata toa mu e od depresijata, ama dobro e opravia go malku...
![]() Naj dobra pesna: Lose yoself! |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |