|
Што мислите за стиловите во музиката? |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
што се однесува до рап и рок стилот многу повеќе ми се свиѓа оној од осумдесетите отколку денешниот
ОЛД СКУЛ стил е најдобар |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...i treba da ima stilovi vo muzikata, zatoa sto ima razlichni luge po karakter...100 luge-100 karaktera...ali sve sto e dobro vredi da se slushne...poshto raznovidnosta vo se e bogatsvo generalno kazano...
|
|
Cool_Angel
Група Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 44 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Стил си е стил, секој си го фура својот. Јас еве слушам емо,панк и рок музика па го следам нивниот стилот,во најразлични моменти.Сепак тоа слушам и тоа го следам, нормално!Исто така многу ми се свиѓа и стилот на трансерите, башка имам другари - трансери,воедно и емо стилот премногу ми се свиѓа,во тоа како се облекуваат емо машките и емо женските!Воопшто не слушам турбо фолк,рап/хип-хоп,поп,метал,транс!Незнам за другите,ама на мене ми влијае магично музиката што ја слушам, пошо стварно ми помага да се ослободам од сите стресови и проблеми.Поздрав [:D]
|
|
laki_thunder
Нов член Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima premnogu stilovi vo denesnata muzika(Rock,Metal,Pop,Rap,turbo folk,Trance....)ke ve molam da dadete mislenja za po nekolku stilovi bez razlika pozitivni ili negativni i kako mislite deka vliaat na nas. Blagodaram!!!
Изменето од anastea - 25.Јуни.2008 во 16:14 |
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |