![]() |
|
Колку долго може да издржите без секс? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 7> |
Автор | |||
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
aj trpi,trpi ,trpi,aj trpi trpi trpi,ne se trpiiii,hahah
|
|||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|||
![]() |
|||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
||
ееееееее...ја патев многу пред извесно време, дури 3 месеца го чував за една цура,,,и тогаш...се деси...
полуција...у гаки свршуење...али...
сеа више не, ако треба ке го мавнам, али не трпам
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
||
Неам појма
![]() ![]() А зошто би го правел тоа нели ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
||
mozam kolku shto sakam,a samo fali da posakam,i ke izdrzam.........i ne deka ne koga sakam izdrzuvam
![]() |
|||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|||
![]() |
|||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
||
Da si lud , lud si ..... a da nemozes da izdrzis, nemozes
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mi falese src, milo mi e sto se vrati
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
||
...да бе, луд сум ја да се мучам безвезе
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||
Papagalceto tri pati dnevno mu se kacuva na kukliceto vo kafez, pa sea ti vidi kakov sum tek pa ja
|
|||
![]() |
|||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
||
Do koga jas sakam... se e do mozokot .....
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
butterflyM55 ![]() Сениор ![]() ![]() ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
||
ИЧ ДА НЕ МЕ ПРАША ЗА СЕКС НЕМА ДА МИ ТЕКНЕ.......ЗАБОРАВАМ ОДВРЕМЕ НАВРЕМЕ И ШТО Е ТОА..ПА ТОГАШ МЕ ПОДСЕТУВА ЗА ДА МИ ДРЖИ ВЛАГА ДО СЛЕДНОТО ЗАБОРАВАЊЕ
|
|||
![]() |
|||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
||
ЈАС НЕ ГО МЕНУВАМ МАЖОТ!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
bobsa ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 22 |
||
"Ako srceto e dvigatel na teloto,a ljubovta e gospodar na srceto moze da se izdrzi se .... vo ime na ljubovta .... sekoja zrtva se isplati, koga togasнамигнувањетрепкање"
EVROPSKI KAZANO BRAVO ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Ako srceto e dvigatel na teloto,a ljubovta e gospodar na srceto moze da se izdrzi se .... vo ime na ljubovta .... sekoja zrtva se isplati, koga togas
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
bobsa ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 22 |
||
abe puni 10 meseci da kazam, ama bicepsi se sirat, kaj i da e ke bide , ljubov e vo prasanje
|
|||
![]() |
|||
VLA ![]() Група ![]() Регистриран: 24.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 59 |
||
Pa i ne e bas do silinata na karakterot kolku mozes tolku, nema vrska toa ako recam kje izdrzam i kje izdrzam, ne e tocno taka go izmacuvas teloto i teloto ne moze da podnese. |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |