![]() |
|
Сфатив дека се изменив... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 5> |
Автор | |||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Sekogas rabotite mnogu slucajno gi doznavame i mnogu docna
Svativ deka se izmeniv i svativ deka se izmamiv Изменето од zbunet - 08.Февруари.2008 во 01:14 |
|||
![]() |
|||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
||
...САМО МАЛКУ,НА ПАТ СУМ!КОГА КОНЕЧНО И ПОТПОЛНО ЌЕ СЕ ПРОМЕНАМ ,И ЌЕ СФАТАМ ЗА МОЈАТА ПРОМЕНА..КАСНО ЌЕ МИ БИДЕ!!!
![]() |
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
![]() |
|||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||
Ke gi citiram zborovite na eden kolega forumdzija koi mi ostavija silen vpecatok i istovremeno me opisaa do srz : - Ja samo greski i losi dela pravam. Sekogas koga sum se obiduval da se popravam sum ja zgolemuval stetata i resiv da odam po logikata na greskite t.e. ona sto mi nalaga sopstvenata logika obicno za drugite e greska i svativ deka dokolku pravam greski se cuvstvuvam ziv t.e. ona sto e za drugite greska " I'm aliveeee !"
|
|||
![]() |
|||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
||
koga pocnav da razmisluvam za posledicite od toa so ke go napravam.(i sega samo pocesto glava me boli od mislenje i nisto ne pravam
![]() |
|||
![]() |
|||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
||
и сваќам дека ...не се менувам така брзо и лесно...
![]() |
|||
![]() |
|||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
||
Супер... не ти седам во ред, нели? |
|||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|||
![]() |
|||
||
Taman ke se samobendisam deka sum se oprail u pamet, koga ono sledniot niz na slucki mi dokazuva deka sum stanal beter od toa sto sum bil
|
|||
![]() |
|||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
||
Lele...koga ke se smenam od utre-nikoj nema da me poznae
![]() |
|||
![]() |
|||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
||
физички огромна промена од пред три години,....
|||
![]() |
|||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
||
![]() |
|||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|||
![]() |
|||
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
||
Физички се разбира многу променет , а психички многу пооформен
![]() |
|||
![]() |
|||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
||
![]() ![]() ![]() |
|||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|||
![]() |
|||
Quentin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
||
Се трудам да се менувам постојано, но само во добра конотација, зошто едноличноста ми е здодевна... Но, мојот ментален склоп се нема битно променето, јас во суштина сум либералистички настроен човек со многу широки погледи за животот и светот
![]() Јас во минатото и јас денес ... хммм, истиот човек, само различен стил на облекување и друга фризура. ![]() |
|||
![]() |
|||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
||
Еј темава ме погоди! Јас од пред 6-7 год. тотално сум промент, да не кажам за 360‘ (се разбира мислам карактерно). Како да сум друг човек и просто не ми се верува. Додуша стварно ми се случија некои многу неубави работи, меѓутоа не знам дали е тоа главната причина за мојата целосна промена! Не верувам дека се работи за созревање со текот на времето - мислам дека е нешто друго!
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |