|
Каков грев ти лежи на совеста |
Внеси реплика | страница <1234 11> |
Автор | |
annaja
Сениор Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А како се чистат гревовите? Има некој што ги исчистил?
|
|
Forrest Green
Нов член Регистриран: 03.Ноември.2012 Локација: Tommorowland Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Svesni sme za svoite grevovi, no pak gi povtoruvame
|
|
I am the anarchitect of my life
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne deka mi lezi.....ama ima eden..koj nekogash mi trcha po umov....se vraka iako odamna go izbrkav.....ama ne saka da bega ...bezobrazen....
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еден уметник ми подари женска фигура за на ѕид, ама заборавил да отвори дупче за шајка. Пробав ја, ама ми испука, оти немам таков алат за такво дупче.
- Кај ти е фигурата? - Епа ми испука кога пробував да ја дупнам - Ти си ја силувал - Па коа дава отпор - Ај ќе ти дадам друга - Ама недупната да не ми ја даваш |
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене кажаново многу ми се допаѓа !
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Грев...
што е грев... нешто надвор од општо прифатените норми... надвор од моите норми... и вака и така... грешен сум... кој ќе ме суди... битно ли е... јас сам можам да си судам... важно ли е... кога и гревот... и осудата ги знам само јас... нема ништо надвор од чаурата... моја... ебате исповед... |
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Блескаш мило, блескаш...
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам направено работи за кои што наравно, би била осудена... но ниту имам намера да се правдам за моите такозвани гревови ниту да се исповедам. Што било - било, мојот живот тече и понатаму. Гревови, ама воопшто не го сакам тој збор. Грев е нешто што е полно со вина кое што некако гуши, а ние луѓето многу лесно си го голтаме и се труеме со него. Сите правиме грешки, но дали тие грешки се случајни? Минатиот месец направив грешка, исто и пред некој ден, ќе продолжам да повторувам некои работи, ќе направам и некој нов грев.. што знам... дури не сакам ни да размислувам за тоа денес... преку глава ми е од тоа да си барам гревови и да се шамарам за нешто што било и поминало... за нешто што повеќе не се враќа.
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.... Koj ne gresel neka frli kamen ....... A jas ???? ... Jas sum mozebi dostojna za kamenuvanje ....
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sto sum tolku zlobna sprema sebesi ...sama na sebe si gresam samo...
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ја запоставив реалноста.
време е за враќање кон иднината |
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
grevot e vestacka rabota,
dodeka sovesta, pojma nemame kade ni luta |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Uste go imam vo frizider i go jadam posledniot inkasator
|
|
Внеси реплика | страница <1234 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |