|
Свекрви |
Внеси реплика | страница <1234 13> |
Автор | ||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Најинтересниот факт за свекрвите е дека кога се работи за нивните деца(инаку возрасни мажи)престануваат да размислуваат од гледна точка на жена.
Што да кажам, ни мојата мајка не е поарна, за зетот мисли многу пофино отколку за снаата а поклонче за свекрвата-јас на мојана и купувам фини ствари украси за по дома, шминки во нејзините омилени бои ама тоа е зашто јас имам добар вкус и многу лесно проценувам што им се допаѓа на одредени луѓе. Изменето од GlenKlouz - 16.Мај.2009 во 12:50 |
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Таа може да биде драга, симпатична, понекогаш напорна но е најдобрата мама за човекот од вашите сништа. Ако во ова сценарио ја препознавате својата сакана свекрва тогаш сте едни од посреќните припаднички на женскиот пол. Преостанатите најчесто се среќаваат со посесивни и нападни карактери. ------------------------------------------------------------------------------------------- Кој ли феномен е женската душа? При толку убави работи дадени од бога, работи кој ги отвораат портите на рајот кога жената е во друштвото на ’’Аполон’’’, кога боцка аморовата стрела , да се мисли на пакост кон друга особа само затоа што таа е ’’драгата мама’’ популарната свекрва е небулоза. Скриени пораки, што ли сакала да каже??? зошто сакала да каже леле колку залудно изгубено време, леле мајче што се може да се прави ако правилно се насочат мислите. Поклонетиот комплет долен веш што убаво би се лизгал надолу Купките и другите средства колку убаво и пријатно ќе ја исполнат секоја пора на кадата та и целата бања. Која ли јадна душа тогаш да одвои грам мозок да мисли на свекрвата? |
||
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sto li sakase avtorot da kaze?
Скриена порака или ... Таа може да биде драга, симпатична, понекогаш напорна но е најдобрата мама за човекот од вашите сништа. Ако во ова сценарио ја препознавате својата сакана свекрва тогаш сте едни од посреќните припаднички на женскиот пол. Преостанатите најчесто се среќаваат со посесивни и нападни карактери.
Престилка и ракавици за готвење Маица со принт на божиќна атмосфера или на велигденски зајаци Роковник Шампон, детергент или друго средство за чистење Свекрвата која што подарува вакви подароци најверојатно игра на сигурна карта и се плаши да не направи грешка во изборот на подарок. Сепак од друга страна сугерира дека не се потрудила многу односно нема многу фантазија. Карти за балет или опера |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
bagrem
Нов член Регистриран: 04.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 33 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Rushka najubavo kaza samo tie sto iskusile znaat dali e isto kako decko i devojka i posle, koga ke treba maskoto da zazeme strana t.e da se opredeli
Uf nekako retko e toa |
||
Marx_Junior
Нов член Регистриран: 02.Мај.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Срам да ги е раненце ги се отворило у џигер. Да даде господ леб да немав. Свекрве. У јазк!
|
||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
браво бе Рушче
|
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mnogu e vazno kako mazot ke se postavi vo odnosot megu zenata i majkata...ako odi muabetot vo red ako ne se moze da bide cista k*ruazija...a mazot, sinot e toj koj treba da amortizira..ako ne e sposoben za takvo nesto poarno da si sedi kaj mamicka ..
|
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mojata idna ako se skaram so coekot ke baram da me adoptira , renoviravme doma pomagase mi zieshe zavesi , prekrivach . Sekogas ostava na nas da se javime ako sakame da se druzime , nikogas ne se mesha , nikogas nema nekoj podmukli komentari a kutriot toj treba nas balkansko druzenje i mentalitet da go trpi
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зар и ти сине Бруте |
||
biljana.madrid
Сениор Прилепчанка Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 358 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
takva svekrva i jas sakam - samo na skajp, voopshto da ne ja gledam vo zivo
So podaleku od mene tolku poveke ke ja sakam...
svekrvi... rechisi site se isti... sto podaleku ttoa podobro!
|
||
Прилепчанка
|
||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
svekrvi ko svekrvi...nikoj ne gi saka
|
||
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
"pozoriste u kuchi"...pa i po dobro taka nego karanje...
|
||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Двете сме одлични глумици. Ни фалат уште штиците што живот значат за театарот да биде комплетен
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се сакаме, се почитуваме и се гледаме често... на Скајп
|
||
Внеси реплика | страница <1234 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |