|
Другарство меѓу машко и женско= ЉУБОВ |
Внеси реплика | страница <1234 33> |
Автор | |
харизма
Група Регистриран: 11.Декември.2010 Статус: Офлајн Поени: 56 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislam deka ima drugarstvo megu masko i zenski bidejki imam nekolku stvarno dobri drugari no e mozno da prerasne vo ljubov i toa od licno iskustvo tvrdam
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
очито е.
барем на ова мисла ме наведуват некои случуваниjа. |
|
stevce_ris
Нов член Регистриран: 26.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ај да си кажам едно мое мислње
машко-женско пријателство постои но шансите да се појави љубов се многу големи.ако љубовта е еднострана пропаѓа и пријателството.ако е обострана прераснува во врска која кога би пропаднала најчесто не сакаат да се видат меѓу себе.затоа машко-женското пријателсвто ретко успева не сум баш компетентен само ова е мое мислење |
|
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Me mrzi da baram ama imam napišano negde niz temava deka DA, postoi maško-žensko prijatelstvo ("te sakam kako sestra") koe nema posle izvesno vreme da prerasne vo nešto poveke.
YEAH, RIGHT. Nikogaš ne mi bilo tolku milo što ne sum vo pravo |
|
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Постои.... проверено....
воопшто нема љубов меѓу мене и мои другарки... Едноставно како со другариве , само што плус имаат и ц**** |
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
пријателска љубов де...
|
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Postoi, se dodeka ne premine vo drugo nesto
|
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има пријателство меѓу маж и жена. Доколку мажот е ....хомосексуалец Жените можеби ќе издржат да не се сплеткаат...но мажите мислам дека потајно ги посакуваат |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zamisli eden den toj drugar da te frapira so nekoja ljubovna izjava
Koj znae shto mu se mota na nego vo glavata |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се е до личноста...Ако е лесно заљублив/а, тогаш би можел/а да се заљуби во другарот/ката...Ако не е...Би можело, зошто да не...
Пример, јас имам неверојатно добар другар, ко брат ми е, со него за се и сешто збориме... Се додека се слагаат карактерите, нема проблем... На моменти помислувам и дека машките се подобри пријатели од женските... Изменето од tiggy_sparrow - 09.Ноември.2009 во 15:16 |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da. Postoi. I trae dolgi godini, da ne recham decenii.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
како неуспешен обид
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ќути не ме потсетувај...
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drugarceto ti se pravelo drugarce bidejki te sakalo...
Deka si ubava, pametna, sharmantna... itn |
|
Внеси реплика | страница <1234 33> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |