![]() |
|
Дали петингот може да ве задоволи? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | |||
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
svabite i vikat.....sekoj pocetok e tezok.....
![]() |
|||
![]() |
|||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
||
EJ SRCINJA OVA NELI BE SE VIKA DA SE E*ES A DA NE TI VLEZE A????
MALKU MOZDA E PROSTO AMA TAKOV NI E RECNIKOT?????
ILI NARODSKI KAZANO?????
|
|||
![]() |
|||
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
||
a be ne zezaj sea hevi peting ustvari e oral hahahahahah
|
|||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|||
![]() |
|||
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
||
ufffffff kako me popali za petting sea..... ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
||
Ne se bash soglasuvam deka pettingot e samo za tinejdzeri.Veruvam deka za onie shto go praktikuvaat (vkluchivajki me i mene) osven shto e prijatno i vozbudlivo,pomaga da stanat i sexualno zreli lichnosti kade znaesh kako da uzivash i da ja uchish intimata na partnerot. Mozesh da osetish shto oseka partnerot,kako reagira na tvojot dopir,go uchish dopirot shto go vozbuduva,gi otkrivash igrite shto gi saka, go uchish negovoto telo i sekoja negova reakcija. Taka ispagash od toj nekoj stereotip na sex. Osobeno e pozelno na pochetok na vrska,kade namesto diretkno na sex,prvo vaka ke se uchite.Moze da se iznenadite od reakcijata i od toa shto ke go osetite. Moeto prvo iskustvo so petting,beshe kako prv pat da sum doprena i mazena kako shto treba,sve drugo prethodno se izbrisha.
Inaku za tie shto prasha shto e petting.Prvichno objasnuvanje e deka e gushkanje i mazenje preku obleka. Megutoa ima ''heavy petting'' kade shto e dozvoleno stimuliranje na polovite organi na partnerite so usta ili raka.
|
|||
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|||
![]() |
|||
Ena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 798 |
||
Луѓе....ПЕТИГОТ ви е свршување преку облекаа.......слични пози како во секс, само преку облека
![]() |
|||
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
|
|||
![]() |
|||
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
||
toa e tinejdersko sranje , ke ja fatam za gaze pa ke svrsavam hahahahah , ova ne e tema za vozrasni
|
|||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|||
![]() |
|||
KUKOC7 ![]() Сениор ![]() ![]() Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
||
vi blagodaram i jas sto me porsvetivte me naucivte nesto
![]() |
|||
![]() |
|||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
||
![]() |
|||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|||
![]() |
|||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
||
AHA MI TEKNAAAAAAAAAAAA
![]() |
|||
![]() |
|||
||
peting - galenje , pets - galenicinja , vi teknaaa
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
OK AKO MISLIS NA MOJ 34GODINI DEKA SUM MALECKA NEMA PROBLEM???
A KOLKU STO SVAKAM OD PORAKIVE "DEKA TOA- DEMEK PREKU OBLEKA NESTO KAO PIPKANJE PA TRLANJE I NESTO SLICNO PA OVA- ONA???
AKO E TOA TOA TOGAS NE NE SUM DOZIVEALA TAKVO ZADOVOLSTVO???
![]() |
|||
![]() |
|||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
||
toa znaci se uste si male4ka...........ima vreme ke naucis
![]() |
|||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|||
![]() |
|||
||
"DOBREDOJDE VO KLUBOT"
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |