IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Мажите после секс....
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Мажите после секс....

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 6>
Автор
Порака Обратен редослед
Esperansa Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Мај.2007
Локација: Italy
Статус: Офлајн
Поени: 49
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Esperansa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2007 во 12:24
Barem za toa ne te zalam on e prv so ide da me gisne da me baci da me miluva... pa posle nekoe vreme se oddeluvame jas odam da se tusiram...
pa ke dojdam pak ke me gusne ke me baci i zaedno ke si zaspieme...mislam ako e vreme za spienje heheheheheh
Life is a big f**k!
Кон врв
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2007 во 04:37
greska u topicot..MAZTE PRED SEX (mmmmmmljac)голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2007 во 04:18
Originally posted by Drlja Drlja напиша:

Zavisiразмислување Ako si imate rabota so pasivna devojka normalno deka ke zaspiete no ako e nekoja vatrena togas......задоволствоплазењеплазењеплазењеголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

...togash - kogash...ke ti zdosadi i ke zaspiesh kogash - togash...

...nesonicata vazi samo za novi curi, i za zaljubeni zeni-poshto niedna zaljubena zena nemoze da spie...големо%20гушкањеголема%20насмевкаплазење

Изменето од Eleni - 07.Декември.2007 во 13:03
Кон врв
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2007 во 03:32
Zavisiразмислување Ako si imate rabota so pasivna devojka normalno deka ke zaspiete no ako e nekoja vatrena togas......задоволствоплазењеплазењеплазењеголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2007 во 02:56
Originally posted by blue666 blue666 напиша:

"...ili mu e treta-chetvrta-"majka" u denot...hihihihhii "

...Well... голема%20насмевка

...hahahaaaa...neznam ja toa...плазење
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2007 во 16:07
Originally posted by EmIIIjA EmIIIjA напиша:

ne,samo znam kako zavrsilo,ali on veli deka se bilo ok dodeka ne zaspal iznenadno???

e togas veruvam....deka ne mu bila zabavna devojkava t.e. drugarka ti!
Кон врв
EmIIIjA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Декември.2007
Поени: 186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EmIIIjA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2007 во 16:03
ne,samo znam kako zavrsilo,ali on veli deka se bilo ok dodeka ne zaspal iznenadno???
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2007 во 16:01
a ja znaes li celata prikazna?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EmIIIjA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2007 во 15:59
pa sto,neli e kreten,koga znae deka ne krepi neka ne pie,a ne posle kako mozev???
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2007 во 15:57
togas....zasto odma go sudis nego...."jebote koj kreten"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EmIIIjA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2007 во 15:55
Originally posted by LouWeed LouWeed напиша:

e ako zaspie pred ima samo dve pricini....prvo-pijanstvo....ili uz pijanstvoto primetil koja grdotija odnesol doma.....

da vo pravo si,ali ako ne e grdotija a e vecera so vino? jebote koj kreten!

e togas prasuvaj se......dali e i nesto do tebe, pasivnost???

ili da prasuvam onaka....tebe ti se ima sluceno toa?

moj dobar prijatel bara odgovor od mene a jas normalno go osudiv nego,tipkata e ekstra a nego mu zalegnalo vinoto,a taa da e pasivna ne ja poznavam kako takva:)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2007 во 15:50

e ako zaspie pred ima samo dve pricini....prvo-pijanstvo....ili uz pijanstvoto primetil koja grdotija odnesol doma.....

e togas prasuvaj se......dali e i nesto do tebe, pasivnost???

ili da prasuvam onaka....tebe ti se ima sluceno toa?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EmIIIjA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2007 во 15:47

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EmIIIjA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2007 во 15:45
Originally posted by olja.b olja.b напиша:

mazite posle sex hmmmmmmmmmm mnogu interesno.Imam citano edna statija koja veli vaka otprilika:ima tri vida na maska reakcija posle sex,prvite posle sex mozat da "rabotat" uste i uste i uste,vtorite im treba nekoja minuta pa ke prodolzat a tretite kako i 80% od mazite se vrtat na drugata strana i hhhhhhrrrrrrrr.

cista vistina:)))
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 6>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,094 секунди.