|
Разлика меѓу жена и љубовница |
Внеси реплика | страница <1234 46> |
Автор | |
AVITAS
Нов член Регистриран: 29.Мај.2015 Статус: Офлајн Поени: 31 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од AVITAS - 30.Мај.2015 во 14:43 |
|
AVITAS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тоа сакав да напоменам, на крај креави лјубовта каде ја има .. тоа е здрава средина за децата и толку! секој сака да има убав брак, со лјубов и разбиранје да раснат децата но... секогаш не е така
|
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i uste ke solat pamet za griza za deca
ebati eftinite,legni si so nego ,toj vecer ke si legne do zenata i taka so godini i ona e cesna |
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sramota se pikaat vo brak,a decata bas gi boli kurvickite
|
|
Mazak
Сениор Регистриран: 24.Мај.2015 Локација: YesImSupercool Статус: Офлајн Поени: 629 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе така си е, небиват нинџа од порочник чоек.
|
|
“Be content with what you have. You have enough to live a happy life.”
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Апсолутно романтично |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
Mazak
Сениор Регистриран: 24.Мај.2015 Локација: YesImSupercool Статус: Офлајн Поени: 629 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Постојат многу случаи кога всушност љубовницата ке ви стане жена(од кога ке се разведете), мислам секој има право да биде срекен во животот...ако кавгата и несогласувањето е секојдневие во таа врска-децата сигурно патат.
|
|
“Be content with what you have. You have enough to live a happy life.”
|
|
AVITAS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
една тема што секогаш ке се врти во круг.Мажот што има долгодишна врска надвор од бракот, не е само сексот во прашанје. има тука многу работи, приврзаност за деца, да потпораснат.. а направи добра ситуација, а мегу време секој момент дели со лјубовницата.. верувајте имам во семјствоот таков слуцај.. т.с братуцедка ми.. и кога ми раскажува секогаш плацам бидејки имаат нешто што го немаат доживеано ... многу луге една сум од нив и јасс. им ја посакувам сета срека на светото и се надевам кога ке им пораснат децинјата ке најдат време и з анив.. тоа е лјубов... кој како сака нека свати!!
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не разбирам како некој може да се заљуби во онаа втората...јас жена ми не би ја мењал за ниедна друга...
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekako deka ke legne do zena , ama ...ja bi nesto tugjo
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mazot vaka taka pak do zenata ke si legne
|
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vtora violina onaa ljubovnicata,za greota
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A zena mi stalno vika ..Ovaa nasava e pozgodna od onaa na Ninja
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Типац со швалерката во кревет...некој ѕвони на врата. Швалерката, смирена, му вели дека е мажоти, да не паничи оти таа ќе ја среди работата! Оди, ја отвора вратата и му вели на сопругот: -Сонце, што убаво што се врати...Оди и фрли го ѓубрето!.. Му ја дава кесата со ѓубре и маж и заминува. Швалерот се облака и си заминува смирен и додека слегува по скалите си вика "И убава и паметна..." Стасува дома, ѕвони на ѕвончето и жена му ја отвара вратата и му вели: -Ах злато, што убаво што се си дојде...Оди и фрли го ѓубрето!.. Типот го зема ѓубрето, слегува по скалите и си вели: "И грда, па и команда ..." |
|
Внеси реплика | страница <1234 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |