|
Што е постаро ? |
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Автор | |||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Аааааа, види шо убаво кога има кој да ти објасни разлика помеѓу кокошки, пилиња и б(р)ојлери,
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
tuka si greshka odamno ne se konzumiraat kokoshki nego pilinja nareceni bojleri, koi ne setaat ami se tovat za 27 dena zatvoreni vo kafez 23x23 cm Изменето од anakin - 15.Јули.2010 во 14:50 |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
vnimatelni citateli na biblijata neka se proiznesat
dali nekade e spomnato deka GOSPOD STVARAL JAJCA . po difolt za site zivotni |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
мене ми одговара да биде јајцето. повеќе знам со јајца - матам, пржам, варам, фарбам, плус што јајцата не бегаат.
со кокошки имам проблем, не сакам да им чепкам меѓу батаците ... и тн ... башка, ми е жал кога ќе помислам како некогаш среќно си шеткале и преткале по се` и сешто, и ги оговарале другите кокошки |
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
naravno da ne postoi !
..inache ..koj bi go oplodil jajceto prvo ?...on? |
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
prodolzuva
ako pak trgneme deka gospod ne postoi i ne stvoril nitu dve jajca oplodeni nitu kokoshka fazla petel togas e normalno da prvo stana kokoshka- (u prav smisol ne nekoj guster) koja nosi jajca ima drugo mislenje tuka???? |
|||
|
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ako trgneme deka Gospod stvoril jajce
togas moral da stvori dve oplodeni jajca i toa od ednoto da izleze kokoshka i od drugoto da izleze petel za da ponatamu ima reprodukcija znaci prasanjeto treba da glasi so e postaro KOKOSHKA ILI DVE OPLODENI JAJCA |
|||
|
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
toa e veronauticko prasanje
velat vo biblijata deka vo eden den Gospod gi stvoril site zivotni sega tolkuvaci na biblijata neka kazat so toa gospod stvoril kokoshka ili jajce od naucna gledna tocka... od jajceto samo za sebe ne moze da izleze kokoshka mora da bide oplodeno jajce e sega Gospod ako stvoril oplodeno jajce i imal v predvid kako kje izgleda petel toa ostavam na veronauticarite da go protolkuvaat Изменето од anakin - 15.Јули.2010 во 14:26 |
|||
|
|||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Belkata od jajceto...prvo bese samo belka, gusta i lepliva
|
|||
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ова е глупо прашање, а глупите прашања не заслужуваат одговор! Извини Biserna_Devojka забелешкава не се однесува на тебе, туку на оној кој првобитно го поставил тоа прашање! Додуша, кога ќе подразмислам малце подобро, можеби и тој не бил крив - тогаш едноставно уште не постоел ДАРВИН за да му го каже одговорот - ЕВОЛУЦИЈА! |
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
jajce od penzioner 1 - va grupa
|
|||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne e bash taka: ...во Библијата тој "инцест" период трае само неколку стотици години... Go ima i potoa i Bog ne go sankcionira. Ako se raboti za opstanok i Bog gi zatvora ochite, iako vo drugi priliki znae nemilosrdno da kaznuva... barem vo Stariot Zavet. Изменето од Messenger - 28.Декември.2007 во 22:22 |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ima odgovor od pred nekoe vreme naucno e dokazano deka jajceto e postaro, citav na nekoj od makedonskive web strani, moze bese i na idividi ne znam...
|
|||
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |