|
Начини на препишување |
Внеси реплика | страница <1234 12> |
Автор | ||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Замисли Мамамд да фатиш некое детуле кај ти шушка со УВ ламба на час и проверува кај запишал на школското ранче што е видикова линија по Запознавање на Природата Изменето од fiks - 14.Јули.2010 во 17:13 |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па не е статијата глупост, во неа само се објаснува техниката на препишување. Мене многу ми се допадна токму следењето на трендовските дејанија кај младите. Убаво е што некој се досетил, разбрал и не информирал Еве јас додека не го прочитав ова не знаев дека постои ова нешто. |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Хмммммм.абе статијата Мамамд е тапа и врховна глупост.
Како прво пак треба на нешто да е напишано и плус ти треба УВ-ламба за да го прочиташ напишаното,и потоа да го ставиш во испитна тетратка,мислам процедура огромна.
До сега се носеа ливчиња,сега плус ламба треба да носиш и слично.
Мислам нема логика ова да го правиш кога на испит ги фаќаат како глувци студентите.
Се повоторува она кај тој што не препишал никој пак нема да препише,кај тој професор што не води толку сметка секогаш се препишувало и ни УВ ламба ни ништо не ти треба.
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a be,...informatichka li sme zemja ,..shto li?...nema shala vekje,...
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мода си е мода, навлегува во сите пори на животот. Напредок на техника е напредок, па напреднале и техниките на препишување
Најново тајно оружје на студентите Со овој маркер напишаното не е видливо со голо око, туку само со помош на ултравиолетова светлина |
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Имам бајаѓи искуство со ова.
Али..не би да кажам. Ипак, најубаво е да седнеш да научиш. Барем нема да се препотуваш као коњ додека покушаваш да препишеш. Иначе најмногу, на сето незадоволство на моиве, препишувам математика. Приглупа си е наставничката. И јас го искористувам тоа. Не препишувам од мои соученици, туку од тетратка. Ме мрзи на ливче да ги пишувам. |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
насловот не ми се допага не е убаво тоа
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Систем макара
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pocnaa soveti na internet i za prepisuvanje prevzemeno
Интересно
|
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јок, немало потреба... а и не ме бива за такви “делатности“
|
||
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не бе само 4 пати
а ти викаш не си препишувала аууу |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па ти можеш и мемоари да напишеш, со толкаво препишувачко искуство
|
||
ВАЖНА
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како што гледате имам многу искуства со препишувањане се многу 4 се..од кога ме фатија(оваа последнава случка)ја више не препишував никогаш
|
||
ВАЖНА
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ми текна уште една случка од трета година.
Овој пат ме фатија Решив со слушалки другарка ми од надвор ми диктираше од учебник..беше зима и демек ми е ладно и се закопчав до грлодолга коса и ги покрив И почна да ми диктира другарка ми ама глупата застанала до прозор во таа училница кај шо бев..таму кај катедрата некаде тој прозори професорката ја слушнала..и отвара прозор а оваа ми диктира..значи дора пишувај..леле се здрвив и професорката и телефонот ми го зеде и слушалките и ми пиша единица и ме избрка надвор и ја викна мајка ми |
||
Внеси реплика | страница <1234 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |