IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Биоенергетичари
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Биоенергетичари

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12
Автор
Порака Обратен редослед
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Статус: Офлајн
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2008 во 11:44

Хрватскиот исцелител Брацо пред некој ден беше во Скопје и околу него собра повеќе од десетици илјади луѓе, кои имаат некоја мака и бараат помош за својата несреќа, болест...

Има ли некој што бил, да ни раскаже како си поминал?збунетост
Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2008 во 14:40

sekoj treba da si ja upotrebuva bioenergijata ...

pred nekoj den ...
slusam vesti ...
za tragedija ...
zenata go iskasapila mazot ....
i go frlila vo WC ...
vo site vesti ...
milion pati ...

dobro ...
tie urednicite i novinarite imaat pamet ...
toa i deca go slusaat ...

neka kazat toa ednas i gotovo ...
a poveke pati neka kazat ...
kolku ludjeto patuvaat ...
kolku se na odmor ...
kolku se jadelo pielo i veselelo ...

taka da nasata bioenergija ...
se gubi ...

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2007 во 00:43
a,,,,,,koj ne si go gushka i baknuva deteto ,koga e bolno?!,......osobeno ako e pomalo!
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Messenger Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор

Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet

Регистриран: 21.Април.2006
Поени: 18208
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2007 во 22:26
Nema nishto chudno i neprirodno vo toa. Naprotiv, neprirodno e da se veruva vo sprotivnoto. Vsushnost seto ova nauchno e objasneto i dokazhano od kvantnata mehanika.
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2007 во 22:11

zdravo renesansa ...
mnogu interesen lichen primer ...

isto i jas sum na mislenje deka "dopirot" ...
e mnogu vazen ...
se prenesuva taa energija ...

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
renesansa Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 09.Октомври.2007
Поени: 72
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај renesansa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2007 во 20:37
Mislam deka site nie imame bio energia iscelitelska vo nas..
Eve od moe licno iskustvo ke vi kazam..
Mojata pomala kerka bese kako malecka cesto bolna , so visdoki temperaturi.
Bev zabelezala deka pokraj antibioticite sto mora da gi prima, koga deteto , dodeka e bolno, go guskam i baknuvam, pobrgu ozdravuva!среќа
Toj moj metod, do den denes go koristam, i za cudo funkcionira!
Mozebi od strana gledano i slusano zvuci malku cudno-no taka e!среќаголемо%20гушкање
Probajte ke se uverite vo toa!среќа
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2007 во 13:35

kako ozivuvaat rabotite ?

so dopir !!!

kolata vo garaza e zelezo i plastika ...
no ne e ziva ...

koga ke ja dopirneme ozivuva !!!

taka e i so sekoj covek ...
so sekoj organ ...
"dopirot" e mnogu vazen ...
organizmot da raboti normalno ...

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
EmIIIjA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Декември.2007
Поени: 186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EmIIIjA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2007 во 21:29
bev na bioenergeticar od ziva radoznalost!
i koga me dopirase na glavata mi se slosi? i mu velam nemoj poveke ne mi e dobro a on kao mi dal premnogu energija?
2 pat bev kaj zena bioenergeticarka i bas mi pomogna za edna rabota, ne osekas nisto a ti pominuva!!! zvuci strasno no Bog im dal sila so dopir da im pomagaat na lugeto!
Gi poddrzuvam 100%

Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2007 во 19:16
Originally posted by sensei sensei напиша:

Дали сте биле кај биоенергетичар и дали верувате во тоа? Сили, магнетизми, биоенергија, духови, и слично...

Гледав едно ДВД со Тино Кајшаров, дечкото беше пејач пред некоја година, сега со надприродни способности става луѓе во транс.

Како скептик се прашувам колку се веродостојни овие појави и дали има природонаучно толкување.

Дискутабилно е.
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
Kristin969 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Октомври.2007
Локација: Scotland
Поени: 340
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kristin969 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2007 во 11:30
Spored mene bioenergeticari se lugje sto znaat kako da ja kanaliziraat energijata do drugite lugje, so cel da gi iscelat ( ne da gi izlekuvaat). A isceluvanje vsusnost e zbor koj znaci neso da se napravi da bide "celo" , ottamu i zborot isceluvanje, znaci, ako e nekoj organ vo prasanje, da se balansira negovata energija i negovite vibracii za toj da ja izvrsuva svojata funkcija, za koja e sozdaden. Megjutoa, najcesto pokraj odreden organ se tretira i celoto telo , zaso kolku vie ne sakale da si priznaete, nie ne sme samo fizicko telo, tuku i energetsko i tie se mnogu silno megjusebno povrzani.
Kako i da e, pojavata na lugje kako Tino, kako Ivan od Kumanovo i red drugi koi isceluvaat so energija se dokaz deka klasicnata medicina sama po sebe ne dava sekogas rezultati, zasto deluva samo na fizickoto telo. Samo vo kombinacija, isceluvanje i na fizickoto i na energetskoto telo, ke dovede do posakuvanite rezultati, ozdravuvanje na dvete i isceluvanje na covekot.
Bog ni dal zdrav razum da rasuduvame i srce za da cuvstvuvame, zatoa so pozitivna misla i stav, sekoj sam ke si odredi sto mu e potrebno vo momentot, ne isklucuvajki go nitu medicinskiot, nitu energetskiot tretman.

Imajte ubav den!среќа

Ljubov i Svetlina!
Кон врв
sensei Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2005
Поени: 2005
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2007 во 00:19
Дали сте биле кај биоенергетичар и дали верувате во тоа? Сили, магнетизми, биоенергија, духови, и слично...

Гледав едно ДВД со Тино Кајшаров, дечкото беше пејач пред некоја година, сега со надприродни способности става луѓе во транс.

Како скептик се прашувам колку се веродостојни овие појави и дали има природонаучно толкување.
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.