![]() |
|
Среќен живот? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | |
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
toj sto e sreken ima sansi da bide i nesreken
|
|
![]() |
|
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Ова мнооооооооооооооогу ми се допадна......... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
живот, во коj е вложен смисол и цел.
во коj смо нашли себе. и ни се е допагнало то што смо нашли. |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
kade e
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Сета мудрост е во ...винстинскиот став... Животот ќе ни стане среќно патување, само ако ставот кон настаните што ни се случуваат е позитивен, а ...сегашниот миг...го искористиме на најдобар можен начин....до максимум..... |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
i malite nesta ..i sitnici za mene se sreken zivot
![]() |
|
![]() |
|
vili2121 ![]() Сениор ![]() ![]() Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
sreken zivot ????????
da, imam mnogu raboti za sreka, ama i dovolno prepreki za toj zivot da go napravat "interesen" vo najmala raka (samo sakam da bide pomiren) |
|
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
|
![]() |
|
tamara1990 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Sreken zivot....Samo vo bajkite
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anelija l ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
koga zivotot ti e ubav ,so ispolneta dusa.togas mozes da napises sreken zivot.
![]() |
|
![]() |
|
Milaa ![]() Сениор ![]() ![]() unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Убавиот живот почнува кога завршува потрагата по поубав
![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
so nego pokraj mene se e polesno i poubavo
![]() i normalno chovek treba da gi zeme rabotite vo svoi race i da si go napravi zivotot poubav. mnogu raboti zavisat od samite nas a ushte povekje srekjata zavisi od toa kako gledame na rabotite. se e relativno. |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Па не би рекол дека ми е среќен.
Но не ми се случувале и несреќи големи. Секогаш кога ќе кинисала работата идел Марфи да ја заебе. Марфи иди у три пичке материне ![]() |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
DAC23 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 357 |
DA IMAS SREKA I SREKEN ZIVOT HMMMMMMMMMM KOLKU IDEALNO ZVUCI STO KE TI E TOLKU IDEALNO MALKU DA SE MACIS A NE MED I MLEKO SE TOA E ZIVOTOT DA VIDIS SVE VO NEGO I DOBRO I LOSO I SREKA I NESREKA RABOTIE KOJ GI PRAVIME I RABOTITE KOJ GI KAZUVAME NE PRAVAT SREKNI ILI NESREKNI I NE TERAAT DA ZIVEEME USTE EDEN DEN
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |