|
Генерациски јаз во семејството |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
generaciski jaz sekogas ke postoi , razlikite i novitetite sto doagjaat od mladite sekogas gi frapiraat postarite. e sega, nekoj polesno go prifaka toa, nekoj potesko.
jas ne mozam da sfatam sto ubavo gledaat mladite koga ke si go unakazat liceto so 5-6 pirsevi , koe na usi , koe na vegji, koe na nos, na jazik.... ama moda.... i taka , verojatno za mladite jas ke bidam ona sto bea starite za mene , koga nekoi odea so nesceslani kosi, 4 broja pogolemi maici i kosuli.... inaku so moite deca , sudir postoi mozebi samo vo muzikata, ne mozam da go sfatam toa tehnoto ... uste se mali, ne izleguvaat vo grad, pa doprva mi ppredstojat kontrolite... Изменето од butel2 - 21.Ноември.2007 во 16:50 |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mada koga bea po mali gi kontrolirav ko nezdrava,,
....ne, ova pogore,ama ...ona ich... "NE MI E POZNATO"...Hi,... T-E-T-E |
|
T-E-T-E
Сениор Регистриран: 20.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
razlikite mozat i da te spojat..ne samo razdeluvat...jas so moite deca sum mnogu bliska..mislam po bliska od sto po nekogas bi sakala..no sta je tu je..i super ni e..i na niv a i na mene..se druzime,si kazuvame...mada koga bea po mali gi kontrolirav ko nezdrava,,..sega se svoi luge i mozam da recam deka se uspesni,se gordeam so niv
|
|
raka shto dava ne se sushi
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nema jaz pomedju mene i moite deca.
Jas gi prifakam nivnite mislenja,gi opomenuvam togash koga od lichno iskustvo znam deka ne se vo pravo,ako ne prifatat-sekako sami ke uvidat deka greshat. Tie bezrezervno se iskreni so mene,zatoa shto dosega ne se sluchilo da gi izneveram a nitu tie mene. Znam,izgleda mnogu ...idilichno,no se trudam,mnogu se trudam,a i tie isto da nema nesoglasuvanja. E sega se sluchuva nekogash da se nategame za nekoi banalni raboti, no vo globala sekogash nekoj popushta,a da ne mu e povredena gordosta.. Inaku,tie se na vozrast koga veke tin...ne e nastavka na nivnite godini |
|
Agapi
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo sekoe semejstvo postojat razliki pomegu roditelite i decata bilo toa da se pomali deca, a osobeno tie razliki poveke se naglaseni vo tinejdzerskite godini. Spored vas koi se pricinite za ovie nesoglasuvanja? Za sto najmnogu ne se soglasuvaa roditelite i decata? Dokolku ste roditel ili dete kako gi nadminuvate ovie razliki i nesoglasuvanja?
|
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |