IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Семејство
  Активни теми Активни теми RSS - Генерациски јаз во семејството
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Генерациски јаз во семејството

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12
Автор
Порака Обратен редослед
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Статус: Офлајн
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2007 во 16:49
generaciski jaz sekogas ke postoi , razlikite i novitetite sto doagjaat od mladite sekogas gi frapiraat postarite. e sega, nekoj polesno go prifaka toa, nekoj potesko.

jas ne mozam da sfatam sto ubavo gledaat mladite koga ke si go unakazat liceto so 5-6 pirsevi , koe na usi , koe na vegji, koe na nos, na jazik.... ama moda....

i taka , verojatno za mladite jas ke bidam ona sto bea starite za mene , koga nekoi odea so nesceslani kosi, 4 broja pogolemi maici i kosuli....

inaku so moite deca , sudir postoi mozebi samo vo muzikata, ne mozam da go sfatam toa tehnoto ... uste se mali, ne izleguvaat vo grad, pa doprva mi ppredstojat kontrolite...

Изменето од butel2 - 21.Ноември.2007 во 16:50
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2007 во 15:54
mada koga bea po mali gi kontrolirav ko nezdrava,,

изненадување....ne, ova pogore,ama ...ona ich... "NE MI E POZNATO"...газење%20од%20смеењеHi,...         T-E-T-E

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
T-E-T-E Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Септември.2007
Поени: 3802
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај T-E-T-E Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2007 во 15:47
razlikite mozat i da te spojat..ne samo razdeluvat...jas so moite deca sum mnogu bliska..mislam po bliska od sto po nekogas bi sakala..no sta je tu je..i super ni e..i na niv a i na mene..se druzime,si kazuvame...mada koga bea po mali gi kontrolirav ko nezdrava,,..sega se svoi luge i mozam da recam deka se uspesni,se gordeam so nivзадоволство
raka shto dava ne se sushi
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2007 во 15:34
Nema jaz pomedju mene i moite deca.
Jas gi prifakam nivnite mislenja,gi opomenuvam togash koga od lichno iskustvo znam deka ne se vo pravo,ako ne prifatat-sekako sami ke uvidat deka greshat.
Tie bezrezervno se iskreni so mene,zatoa shto dosega ne se sluchilo da gi izneveram a nitu tie mene.
Znam,izgleda mnogu ...idilichno,no se trudam,mnogu se trudam,a i tie isto
da nema nesoglasuvanja.
E sega se sluchuva nekogash da se nategame za nekoi banalni raboti, no
vo globala sekogash nekoj popushta,a da ne mu e povredena gordosta..
Inaku,tie se na vozrast  koga  veke tin...ne e nastavka na nivnite godini намигнување

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Agapi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Октомври.2007
Поени: 541
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Agapi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2007 во 15:03
Vo sekoe semejstvo postojat razliki pomegu roditelite i decata bilo toa da se pomali deca, a osobeno tie razliki poveke se naglaseni vo tinejdzerskite godini. Spored vas koi se pricinite za ovie nesoglasuvanja? Za sto najmnogu ne se soglasuvaa roditelite i decata? Dokolku ste roditel ili dete kako gi nadminuvate ovie razliki i nesoglasuvanja?
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.