|
Авиткепсортер |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
LEGNUVAM SURFAF NA NET BEV NA SHETANJE NASHKOLO BEV JADEV STANAV DO SPIENJE
|
|
loptica
Сениор Регистриран: 08.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 173 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I sto sega?
|
|
NE MI ZAMERAJTE NA GRAMATICKI GRESKI....USTE UCAM TA-TO-OT...KE SE SNAJDAM VALJDA BEZ PADEZI...
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aspektot i mene ne mi bas jasen no se spomnuva kako mnogu mokno duhovno sredstvo i sakav da procitam i drugi razmisluvanja kako toa bi izgledalo.
|
|
loptica
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
legnuvam.....gi ispratuvam drugarkite pred kuka na taxi...se varakame vo kuka, cekame taxi, cepkame nesto na net, jademe, pred kuka sme, vo taxi sme, kaj drugarka mi doma sum, pravime prazni muabeti, na pat sum za kaj drugarkite, se pozdravuvam so astrologot i mu plakam, pravam muabet so astrologot, u taxi sum nakaj astrologot, doma sum i se spremam za da izlezam, spijam i me razbuduva mobilniot, legbav za da se odmoram porucekta, rucav, na internet sum, go banjam kuceto, go setam kuceto, me razbuduva kuceto.....legnuvam.....vaka e valda...
Se vrativ nanazad.... Изменето од loptica - 10.Ноември.2007 во 22:58 |
|
NE MI ZAMERAJTE NA GRAMATICKI GRESKI....USTE UCAM TA-TO-OT...KE SE SNAJDAM VALJDA BEZ PADEZI...
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JAS NE ZNAM DA GO VRTAM DENOT NA OBRATNOOOOOOO
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ova go imase i u Karlos kastaneda samo se odnesuva na cel zivot da go razmisluvas nanazad
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mori, ne sum rekol taka, mi trebase vreme da bidam poplasticen |
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PA DA TAKA LOPTICE
|
|
loptica
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
haahhaha...super ti e tehnikata....prven ja postavuvas temata, bez objasnuvanje, a onda posle prepravas i demek nie sme glupi zosto ne razbirame.
|
|
|
|
loptica
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nanazad? od pre da legnam pa nanazad? Изменето од loptica - 10.Ноември.2007 во 22:42 |
|
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
LOPTICA ON SAKA DA KAZHE OBRATNO KAKO TI SE SLU4UVAL DENOT A NE KAKO SHO TREBA DA GO RASKAZHISH PO REDOSLED JAS TAKA RAZBIRAM
|
|
loptica
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako po obraten redosled?
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |