|
Љубомора -доказ дека те сака или..?? |
Внеси реплика | страница <1234 25> |
Автор | ||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Covekot koj NE SAKA ne e sposoben da ja pocustvuva
goleminata na tugata ljubov, nitu silata na ljubomorata, nitu opasnosta sto se krie vo nea. |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zentata retko koga ke prosti deka ste ljubomorni
no nikogas nema da prosti ako ne ste............. |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
annika
Нов член Регистриран: 31.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 26 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
L. e dokaz deka ne ste sigurni vo ljubovta na sakaniot
|
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sve znaesh ti ... |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pripadnost e vrska
dominacija e karakter |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
isfrustrirano
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne
pripadnost ogromno e toa cuvstvo na pripadnost e posilno i od ljubovta |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e dobro de ne ti prechi ....
tuku ljubomorish .... upssss zgreshka velish pripadnost........e ja velam sigurnost i dominantnost |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
gluposti
ljubomora e pojava na cuvstvo za gubenje na pripadnosta nisto povekje nisto pomalku i ne e tocno deka nesto mipreci kaj tebe Изменето од anakin - 08.Јануари.2010 во 02:37 |
||
|
||
xereras
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 151 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hahah... si se soocila so toa |
||
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e ako de mozhe nekoj saka poopshirno da nauchi tebe sve neshto MOE ti prechi btw ljubomora e gubenje na dominantnosta.......i sigurnosta.......ete toa |
||
bodeti
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 606 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Љубомората може да биде негативна, или позитивна страна на еден поеднинец. Зависи какви постапки се манифестираат како реакција на љубомората.
|
||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
Внеси реплика | страница <1234 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |